Шта рећи... Мајстори свог заната Може ли ми неко написати да ли ради ова опција за снимање садржаја?obrisite staru android app,skinite novu i instalirajte.....takodje ima novih log podataka......
javite kako funkcionise.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Шта рећи... Мајстори свог заната Може ли ми неко написати да ли ради ова опција за снимање садржаја?obrisite staru android app,skinite novu i instalirajte.....takodje ima novih log podataka......
javite kako funkcionise.......
1) Уверите се прво да Вам је у подешавањима омогућено инсталирање из непознатих извора.Pozdrav, danas posto sam preuzeo najnoviju sf xc app, pokusao da instaliram nekoliko puta bezuspjesno, molim za pomoc,
unaprijed se zahvalujem.
Извинте онда. Требао сам то прво да Вам напишем, али Боки је већ то написао и истакао. Када уђете у информације о апликацији (дуги стисак на апликацију, па на мало латинично слово и, или ако тако не може, уђете из подешавања у секцију Апликације, нађете Sfxc), обришете кеш и податке (меморијски простор можда негде стоји), па кликнете на Деинсталирај (Мада мислим да можете и само да идете на Деинстслирај, али ја овако увек радим када хоћу да инсталирам нешто "од нуле".) и онда радите ово што сам Вам већ написао.zahvalujem se v2fp34 na berzom odgovoru, ja sam zaboravio da istaknem da sam vec imao instaliranu sf xc app.
hvala
novi log.......odlično radi update sem SF_W2 i SF_W3 loga koji nije validan..Hvala
Sad je sve ok,sljaka kao leptirnesto si se verovatno zaigrao i pokusavao pa si automatski eliminisan.....
panel inace radi i proradice i tebi veceras.......