SF Vip plejer

Učlanjen(a)
12.10.2020
Poruka
4
Pozdrav. Kada u SF vip pleyer unesem listu oblika "m3u_plus" pleyer mi ispisuje "unrecognized file format" (neprepoznati format datoteke). Neke druge liste ovog istog oblika pleyer očitava. Da je je u pitanju lista sa zaštitom i koja bi to mogla biti zaštita?

Učlanjen(a)
13.08.2021
Poruka
40
Pozdrav,
Može li neko pojasniti šta je "user agent" i za šta se koristi. Zavisi li od OS-a? Ako da koji je za Windows 7, a koji za Android?
Hvala.

Učlanjen(a)
01.05.2011
Poruka
303
Upisao sam ga ali on je opet vukao iz mpv configa a kad sam ostavio prazno u mpv com onda se player ponašao kao da uopće nema useragent . To sam gledao u snuperu. Problem sam riješio da sam obrisao cijelu liniju u mpv configu. Onda je tek poćeo prikazivat user agent što sam stavio ovdje kao ti na slici . Uglavnom riješeno i hvala na trudu
time sto si obrisao liniju UA plejera u mpv,config znaci da uvek sad moras upisivati UA za plejer kod svakog dodavanja nove liste u SFVIP (u novi prozor)?
Pozdrav

Učlanjen(a)
20.09.2023
Poruka
41
Pozdrav. Kada u SF vip pleyer unesem listu oblika "m3u_plus" pleyer mi ispisuje "unrecognized file format" (neprepoznati format datoteke). Neke druge liste ovog istog oblika pleyer očitava. Da je je u pitanju lista sa zaštitom i koja bi to mogla biti zaštita?
Isti problem i kod mene,ako ko zna nek pomogne.

Natrag