Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kod mene na 1.2.7.81 sve OKMalo preciznije, da li se to desava na nalogu sa MAC ili user i pass? Ako mozes da mi posaljes na PP taj nalog (MAC ili u/p) da bih mogao da proverim sta ne valja.
Pa posalju na PM taj server i MAC da probam kod mene.-----------64-------------------------------81---- ------- --------83---------
Pogledajte prilog 174423Pogledajte prilog 174425Pogledajte prilog 174424
Pozdrav .
Kako da napravim u MPV.CONFIGU tako da user agent nećita iz njega nego koji postavim u samom playeru. Problem je što neradi svaki server na isti useragent .
Probao sam ostavit prazno ali opet neće. Neka mi netko pomogne šta točno da stavim i kako.
Upisao sam ga ali on je opet vukao iz mpv configa a kad sam ostavio prazno u mpv com onda se player ponašao kao da uopće nema useragent . To sam gledao u snuperu. Problem sam riješio da sam obrisao cijelu liniju u mpv configu. Onda je tek poćeo prikazivat user agent što sam stavio ovdje kao ti na slici . Uglavnom riješeno i hvala na trudu