Prekidam ova pisanija .
Od sada u ovoj temi samo o SFVIP-Player-u i ako imate neki problem sa njim ili ako imate neki predlog kako da se unapredi .
Pa ako cemo iskreno i sam Youtube spada pod tematiku SF VIP plejera .... moje misljenje
j
Desavalo se svako malo da neki od stalkera po nekad nisu radili u plejeru pa je na molbu i pitanje clanova ove teme
@salezli odradio da se ipak moze ili mogu gledati itd.. naravno da se u takvim slucajevima niko nije bunio ....
jer.... mozda meni i nije od vaznosti ali... nekom drugom jeste itd... ko razumije shvatit ce
Diskutovalo se o raznim stvarima u ovoj temi od stalkera itd... kako i na koji nacin gledati preko SF VIP plejera zasto se nebi pricalo kako pustit Youtube link u SF plejeru ujedno
@salezli je od kad postoji SF plejer do Dan danas maestralno odradjivao svaki zadan zadatak i hvala mu
Nekom kom Youtube nije interesantan ne mora da ga gleda preko SF plejera ... uglavnom sad postoji i ta opcija ..... nece vvaljda neko ko posjecuje ovu temu odredjivat sta ce se pisati u istoj ili? osim ako
@salezli nije voljan da odradi zadan zadatak tj. molbu ili pitanje bilo kog clana u ovoj temi onda se moze akceptirati .... sve je do autora SF VIP Player-a....
Nije zlonamjerno ovo gore napisano nego se svodi samo na moje osobno misljenje
Pozdrav