SF Vip plejer

Učlanjen(a)
17.07.2009
Poruka
16
imam jedno pitanje..
naučio sam kako da u config fajlu povećam keš. Mislio sam da je problem u keširanju jer mi često puca konekcija na kanale..
Ali nije sa većim kešom samo ima više fore da ne secka kad varira brzina strimovanja i povećava se, naravno lag, onoliko sekundi koliko se podesi keš.
Ovde je problem pucanje konekcije sa serverom. Jednostavno se ne obnovi konekcija i tv kanal se emituje još onoliko sekundi koliko keš pamti i onda sve stane i pojavi se poruka "playback finished"..

Kako to rešiti ako uopšte može? Ako forsiram taj kanal krene opet ali je nestabilan. Sad da li nestabilnost potiče od opterećenja servera ili je neka vrsta zaštite u pitanju ne znam. MOže li se namestiti i ako ne može može li sale to da doda u plejer, kada pukne konekcija da sfvip plejer u pozadini forsira reconect na kanal i da nastavi da puni keš.. U najgorem slučaju slika će malo da secne kad se keš desinhronizuje ali bar neće da staje kanal?

Ako je moguće ovo podesiti u config fajlu, objasnite mi kako. Baš me nervira u zadnje vreme. Uveče je jako teško naći portal sa popularnim exyu kanalima a da ne izbacuje/zaustavlja strimovanje kanala uz poruku "playback finished" (malo sutra!)
 
Učlanjen(a)
11.10.2021
Poruka
3
Hi Salezi. Your player is really great. Can you, please, add a kind of 'debug window' or/and add a log option to see all dialogs between client comp and stalker/ministra server, including all incapsulated headers?
 
Učlanjen(a)
17.07.2009
Poruka
16
pa ukljući repeat on u meniju (prvi gumb dolje desno) i kad ti secne, player automatski ponovno pokreče kanal
hvala puno, ne znam da li je to po defaultu uključeno ili isključeno. Možda sam ga i slučajno isključio klikćući okolo ali to nisam primetio..
Rekao bih da je to to...
 
Učlanjen(a)
22.04.2021
Poruka
22
Pozdrav ljudofi, recite mi ima li kakvog načina za napraviti listu favorite kanala?
Tražim u postavkama ali ne vidim da postoji takva opcija...
 
Natrag
Top