ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.332
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
to je normalna stvar kod svakog live strima.....nije to bug....Кад смо већ код овога, може ли неко да потврди је ли имао сличан проблем или је нешто до мене:
Pogledaj ovdeprijedlog.. imam sf vip plejer na laptopu i na stiku e sada... stik ponesem na posao i sredim neke portale ,fino sve uredim ,a kad dođem kući ubacim stik u laptom pokrenem plejer sa stika a on ima one portale koje sam kući podesio.. ,,,
naravno jel vuće podešavanje iz appdata ili gdje se namjesti. e sad je moje pitanje dali bi ta mapa sa podešavanjima sto pamti portale mogle biti u folderu od samog plejera.. nešto kao portabl programi... tako kad imam plejer na stiku bez obzira u koje raćunalo ga stavim da budu isti portali u njemu..... neznam dali sam dobro objasnio....
Nisi razumio.. Znam da je tu, to mi i je problem. Ja bi da je to skupa s plejerom na sticku a ne na računalu.. Kužiš, kad na poslu npr sredim na stiku da samo dođem kući ili bilo gdje, stavim stik, pokrenem plejer iz foldera koji je na stiku da je sve tu.. Kužiš? Da sprema te config postavke u isti folder gdje se i sam nalazi.. Ako je to stik onda da sprema na stik.. To daje velike mogućnosti..Pogledaj ovde
c:\Users\xxxxxx\AppData\Roaming\SFVIP-Player\
tu je config za to sto sredis
Jel ti stariji spremaju acaunte u svoj folder?Ako koristis neku od starijh verzija npr V1.2.1.20 i bilo koju od novijh, imaces dva playera!Pogledajte prilog 141887
E pa jel se može taj defaul promjenit tako da ih stavlja u isti folder gdje je i sam plejer..Stavlja ih po defaultu ...\AppData\...