VIP IPTV
- Učlanjen(a)
- 16.06.2010
- Poruka
- 916
mozes slobodno da koristis player sa svojim nalogom zato sto je cist i ne prikuplja naloge. meni ne trebaju nikakve mac address-e je ne gledam tv, takodje kolegama iz vip-a nije potrebno zato sto imaju i previse "legalnih" listi.Imam jedno pitanje, salezli sigurno najbolje zna odgovor:
Da li sfvip plejer vodi računa o privatnosti korisnika?
Pitanje je čudno ali evo da objasnim: Ljudima verovatno nije bitno jer i tako svi koristimo ukradene i procurele liste, mac adrese sa portala koji prodaju uslugu za 5-10 evra mesečno i sve tako
ako neko ima mac adrese za portale koji nisu sa foruma i grupa gde svi dele svima, da li sfvip plejer te adrese prikuplja i obrađuje tj. šalje saletu ili drugim ljudima koji ih posle isto koriste?
Na primer, odlučim se da legalno otvorim nalog na nekom od tih portala čije mac adrese nemilice koristimo. 5-10 evra nije mnogo za tako puno kanala pogotovo ako bih pristup tom nalogu imao samo ja. Nemam mag tvbox ali bih verovatno koristio sfvip plejer i u njega bih upisao podatke dobijene od portala. Da li neko od vas može da mi garantuje da će moj nalog i moja mac adresa do kraja biti samo moja tj. da je plejer neće proslediti dalje ili da se neće pojaviti u javnosti?
v1.2.1.33
Prilozi
Poslednja izmena: