Samo deto nema Videoteku i serialeVise puta receno...Nece biti. Al zato ima verzija za android u drugoj temi. I nije losa stvar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Samo deto nema Videoteku i serialeVise puta receno...Nece biti. Al zato ima verzija za android u drugoj temi. I nije losa stvar
Samo deto nema Videoteku i seriale
Imas na ovoj stranici Iptv Extreme sa mag portalom i moze videoteka i serije https://serbianforum.org/threads/iptv-android-aplikacije.983369/page-6#post-3202723Samo deto nema Videoteku i seriale
Stajem prva u red...Pa dobro, ne mozete imat sve badava ljudi. Pogledajte i druge teme, gde se spominje aplikacija na godinu 5 EUR i imas sve...A ako netko nema tih 5EUR godisnje, pa da ima sve sto pozeli... eto ja cu mu poslat pare, da se ne trosi. Bice od srca poslane...
pomenuta aplikacija moze i baz para ...Stajem prva u red...
Stajem prva u red...
Pa dobro, ne mozete imat sve badava ljudi. Pogledajte i druge teme, gde se spominje aplikacija na godinu 5 EUR i imas sve...A ako netko nema tih 5EUR godisnje, pa da ima sve sto pozeli... eto ja cu mu poslat pare, da se ne trosi. Bice od srca poslane...
Ma šalim se @samsontm Hvala tebi, novac mi ne treba, al je želja uvijek imati nešto novo, nešto dobro. Kod nas u Bosni ima ona izreka "Nije problem što nemam ja, nego što ima komšija", sorry za spamanje teme... LP svimaDavaj na privatno broj racuna. Do njemacke stize pare za max 2 dana...Ali zelim potvrdu, da si je stvarno kupila. MOze?
Nemoj posle da cujem da si kupila cigara....