Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
e to je vec i meni malo nejasno......nemam te starije verzije pobrisao sam ih sve......na najnovijoj mi otvara i u/p i mac... a otvaralo mi i na starije....zameni mac pa probaj......isti mak ista adresa razlicit player...
Onu strelicu kojom ukljucujes player stavi je u neki cosak ili ugao i problem resenZdravo, može li mi neko reći kako sakriti gornju i donju kontrolnu traku kada je plejer preko celog ekrana kako ne bi pokrili polovinu titlova.
kada smo kod user agenta neznam zasto se to uopste i cacka.......stavite ovako i necete imati ama bas nikakvih problema kod velike vecine servera.....Evo male dopune
Dobih tips od jednog naseg clana da promijenim User Agent u settings i sada radi ko Singerica.
Mozilla/5.0 (QtEmbedded; U; Linux; C) AppleWebKit/533.3 (KHTML, like Gecko) MAG200 stbapp ver: 2 rev: 250 Safari/533.3
Pa na dupli klik ti je preko celog ekrana bez ikakve trake.Pogledajte prilog 123912
Onu strelicu kojom ukljucujes player stavi je u neki cosak ili ugao i problem resen