Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kad dobiješ obaveštenje: kad skidaš, apdejtuješ, pokrećeš. Nema ovde nikakve instalacije, klikneš na exe file i otvori se.Ceo dan pokušavam da instaliram verziju 1.0.8 i dobijam obaveštenje da je zaražena virusom juče radila bez problema verzija 1.0.2 radi normalno
Ceo dan pokušavam da instaliram verziju 1.0.8 i dobijam obaveštenje da je zaražena virusom juče radila bez problema verzija 1.0.2 radi normalno
[/QUOT
Probaj da iskljucis antivirusa na 10min ili duzi vrem.period kako vec imas opciju u samom antivirusu.
Juče je radila normalno danas imam virus verzija 1.0.8 i ne pokreće se kad instaliram verziju 1.0.2 sve je uredu radim na win 10 znam da nema klasične instalacijeKad dobiješ obaveštenje: kad skidaš, apdejtuješ, pokrećeš. Nema ovde nikakve instalacije, klikneš na exe file i otvori se.
Nema nikakvog virusa Player je cist ko suza....Napravi izuzece u svom antivirus programu i skidaj player samo sa ovog sajta i sve OK.Ceo dan pokušavam da instaliram verziju 1.0.8 i dobijam obaveštenje da je zaražena virusom juče radila bez problema verzija 1.0.2 radi normalno
Skinuo sa prve strane player, da, ima taj mpv.conf fajl dok ovaj player koji sam ranije skinuo i ažurirao nema taj fajl.Moras imati config fajl mpv.conf i meni se plejer gasio ali kad sam skinuo ponovo program sa prve strane u njemu je bio taj config fajl.
Veliki pozdrav,Poslat cu ti ja sad jednu listu sa exyu i mac...... probaj dobra lista.. za Salezli Player ... ubaci server i mac u Player
Pozdrav
ppVeliki pozdrav,
Moze li i meni jedna domaca-sportska lista (ili bilo koja druga) da proverim zasto mi player izbacuje gresku "loading failed"
Kolega @samsontm mi je poslao jednu listu (kamion) i radila je.Sada non- stop izbacuje gresku-Propbao razne savete iz teme o playeru ali ne ide.
Cisto da probam sa nekom drugom listom.....