SF Vip plejer

Učlanjen(a)
16.05.2011
Poruka
280
narode pomagajte, nikako ne moze da mi se pokrene player, samo se rusi i rusi, sinoc i juce radio ko sat...skinem najnoviju verziju krene da instalira i nista se ne desava ...sta ciniti ? hvala

Učlanjen(a)
22.02.2011
Poruka
624
narode pomagajte, nikako ne moze da mi se pokrene player, samo se rusi i rusi, sinoc i juce radio ko sat...skinem najnoviju verziju krene da instalira i nista se ne desava ...sta ciniti ? hvala

Imas na prvim stranicama opisano gde se nalazi direktorij od SFP (hint - roaming u temp), pobrisi, startaj ponovo od nule.

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
a šta instaliraš???

Kako se gasi plejer ako ide slika ,pauza, stop, levo gore preko čovečuljka vrati na akount stranu(osnovnu) i X, ,i nikad ga nećeš šokirati

Prilozi

• 2020-02-29_103200.png
    2020-02-29_103200.png
    599,4 KB · Pregleda: 51
  • 2020-02-29_104124.png
    2020-02-29_104124.png
    465 KB · Pregleda: 47
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.02.2011
Poruka
624
Eto, konacno turci priznali Saletov player...al staru verziju :)

Attention this is a static
View only via
Stalker Portal Player v3.0 by sahbaz
SFVIP-Player by salezli v1.0.5
Provider: WorldStream B.V.

Učlanjen(a)
26.06.2015
Poruka
15
Thanks salezli you're great, you're making this player more and more spectacular and unique :D

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Eto, konacno turci priznali Saletov player...al staru verziju :)

Attention this is a static
View only via
Stalker Portal Player v3.0 by sahbaz
SFVIP-Player by salezli v1.0.5
Provider: WorldStream B.V.
slatko me nasmeja..... :beee:ko da su oni kompetentni da nesto priznaju ili ne.....:beee:.pa to je prosto,odi na youtube kanal foruma gde je sahbaz administrator i videces da tamo ima vise alata i aplikacija nastalih na SerbianForumu nego bilo kojih drugih....a pogotovu njihovih.....i nigde ne pominju SerbianForum i mnoge su prisvojili kao svoje pocev od Denisovog cekera i skenera(D3n1s),Mikijeve skriptre za skeniranje(miki147).......a takodje ima i salezlijevih ko zna koliko verzija starog skenera .... i sve je to bilo prvo ovde javno predstavljeno i postavljeno jer je ovde na ovom forumu zapravo i nastalo.....bas kao i ovaj sf vip plejer......ali dobro njihovo je pravo da nesto negiraju ili ne ,svatice valjda jednog dana bez lazne skromnosti da je SerbianForum institucija i preteca za skoro sve vezano za iptv u poslenjih 7-8 godina na nasim prostorima....imamo svoja loga,epg,plejere,skenere.....i sta sve jos ko bi ga znao.....

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.02.2011
Poruka
624
slatko me nasmeja..... :beee:ko da su oni kompetentni da nesto priznaju ili ne.....:beee:.pa to je prosto,odi na youtube kanal foruma gde je sahbaz administrator i videces da tamo ima vise alata i aplikacija nastalih na SerbianForumu nego bilo kojih drugih....a pogotovu njihovih.....i nigde ne pominju SerbianForum i mnoge su prisvojili kao svoje pocev od Denisovog cekera i skenera(D3n1s),Mikijeve skriptre za skeniranje(miki147).......a takodje ima i salezlijevih ko zna koliko verzija starog skenera .... i sve je to bilo prvo ovde javno predstavljeno i postavljeno jer je ovde na ovom forumu zapravo i nastalo.....bas kao i ovaj sf vip plejer......ali dobro njihovo je pravo da nesto negiraju ili ne ,svatice valjda jednog dana bez lazne skromnosti da je SerbianForum institucija i preteca za skoro sve vezano za iptv u poslenjih 7-8 godina na nasim prostorima....imamo svoja loga,epg,plejere,skenere.....i sta sve jos ko bi ga znao.....

Zato sam i rekao da su ga konacno priznali, posto su se kurcili da je njihov :)
Nisu menjali ime, to je glavno...

Natrag