SF Vip plejer

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
novi updejt.......na open file........

Ashampoo_Snap_2020.02.29_22h29m29s_017_.png

Ashampoo_Snap_2020.02.29_23h44m56s_019_.png

-url to clipboard ucitava celu listu.......

Dakle novo je sledece.......

-open file, open url clipboard i drag and drop podrska za sve media fajlove i m3u, context menu na playlist, cuvanje podesavanja za contrast, brightness, saturation i hue

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
01.03.2020
Poruka
2
Pozzzz za sve na ovom forumu......
Moram da pohvalim sve koji su učestvovali u stvaranju ovoga playera posebno tvorcu....
i hvala sto ste ga podjelili sa nama ..
VELIKI POZZZZZ

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
plejer je toliko funkcionalan i usavrsen da ja vise nemam ideja sta bi moglo da se dopuni......osim recimo.......open cliboard opcije gde bi ucitavalo youtube strimovie i sa ostalih sajtova gde ima online .......kao kod mpv neta sto je doradjivao salezli......nije neophodno ali eto ideje......ako neko ima jos neku svaka sugestija dobrodosla.....

Učlanjen(a)
07.10.2019
Poruka
65
Slazem se. Plejer je sve bolji i funkcionalniji... Ne znam da li mozda moze da se napravi da pravimo favorit listu od kanala koje imamo? Npr. ja koristim i ProgDVB i tamo mi najlakse da napravim favorit listu tipa kad su fudbalske utakmice pa ubacim dosta kanala koji prenose lige sirom sveta pa stignem da vidim skoro svaki gol koji padne :) Eto, ne znam da li je to moguce ali to bi bio neki moj predlog za ovaj sjajan plejer.

Učlanjen(a)
08.06.2019
Poruka
66
Meni neće da uradi update da se pojavi ko na poslednjim Bokijevim listama, imama instalirani 1.07. verziju, kada idem na update isto mi ostane. Kada izaberem plejer i kada kliknem desnim tasterom u plejeru imam opciju open pa file gde izaberem listu all onda mi otvori samo prvi kanal u listi, a ispod opcija open url ili file from clipboard kada kliknem ništa se ne dešava. gde grešim ako može pomoć?

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Meni neće da uradi update da se pojavi ko na poslednjim Bokijevim listama, imama instalirani 1.07. verziju, kada idem na update isto mi ostane. Kada izaberem plejer i kada kliknem desnim tasterom u plejeru imam opciju open pa file gde izaberem listu all onda mi otvori samo prvi kanal u listi, a ispod opcija open url ili file from clipboard kada kliknem ništa se ne dešava. gde grešim ako može pomoć?
kada ides na open file mora ti se javiti ovako....ako nije tako nisi odradio zadnji updejt

Ashampoo_Snap_2020.02.29_22h29m29s_017_.png

Natrag