Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vjerovali ili ne, ja ga jos ne koristim ali mislim da su decki rekli ako zapne nakon update ili slicno treba obrisati config, mozda to pomogne, a mozda lupam, nemam pojma.Poslije updatiranja na 1.06 problem sa otvaranjem novih racuna..
Verovatno si pogresio pri unosu.Poslije updatiranja na 1.06 problem sa otvaranjem novih racuna..
Obrisan conf i kontolista i na cist player pokusao otvoriti novi konto za maxhd kao na slici....mislim da je nesto sa conf ali to prepustam Saletu.Vjerovali ili ne, ja ga jos ne koristim ali mislim da su decki rekli ako zapne nakon update ili slicno treba obrisati config, mozda to pomogne, a mozda lupam, nemam pojma.
Probaj unhide MAC adrese, tako bi trebalo da prodje.Obrisan conf i kontolista i na cist player pokusao otvoriti novi konto za maxhd kao na slici....mislim da je nesto sa conf ali to prepustam Saletu.
Sale i ostala ekipa da znate da ste nam zaista napravili veliku uslugu i da se to mnogo cijeni.
Pozdrav
brz sam bio....iskenirao taj panel i nasao mac i probao.......radi lepo samo u mac adresi stavi mala umesto velikih slova.....Obrisan conf i kontolista i na cist player pokusao otvoriti novi konto za maxhd kao na slici....mislim da je nesto sa conf ali to prepustam Saletu.
Sale i ostala ekipa da znate da ste nam zaista napravili veliku uslugu i da se to mnogo cijeni.
Pozdrav
radi i na 1.0.6 evo ti resenja dva posta iznad...Vratio maloprije na 1.04 i onda napravio novi update ubacio backup svih servera i sada radi..