Ima listi, mislis nase programe? Mac adresa? Samo napisi, naci cemo
Ma na nase da, da su lijepo sortirani, kao sto vidim po slikama, kod mene lista EXYU pa sve skupa.
A bitno je da radi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ima listi, mislis nase programe? Mac adresa? Samo napisi, naci cemo
Ma na nase da, da su lijepo sortirani, kao sto vidim po slikama, kod mene lista EXYU pa sve skupa.
A bitno je da radi
Poslato...al drugi put imas sekciju za trazenje programaMa na nase da, da su lijepo sortirani, kao sto vidim po slikama, kod mene lista EXYU pa sve skupa.
A bitno je da radi
nevalja ti androidHajde jedno pitanje koje meni nije uopšte jasno..Kako je moguće stb emu portal gledati na SF IPTV player na W10 a taj isti portal na stb emu 1.2.2. pro ne radi ..Ne radi se o jenom ima par njih ..Već sutra može da se desi da proradi..Koristim dinamicku IP adresu..Resetovao sam ruter radio razne resete ali da pokrenem portal na na androidu nema šanse ...
Kad otvoris player i udjes u neku listu ako je nepokrenes nemozes gore levo na strelicu da se vratis nazad na ostale listebice verovatno jos jedna ispravka u toku veceri a linkovi plejera postavljeni u prvom postu ove teme....
javio sam salezli odmah zato i napisao da ce biti nova ispravka veceras.........radi vec na tome verovatno.....Kad otvoris player i udjes u neku listu ako je nepokrenes nemozes gore levo na strelicu da se vratis nazad na ostale liste
Back to the user accounts