SF Vip plejer

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.720
Koja je onda ovo verzija? ;)

EPG.png

Pozdrav

Učlanjen(a)
30.06.2013
Poruka
337
Istina da ni kod mene neradi epg na zadnjoj verziji...Radio je na 1.04..Nije da mi mnogo nedostaje cisto osvrt.
Update napravljen automatski iz prethodne verzije.

U svakom slucaju Hvala veliko ekipi sa SF i nadasve Saletu(nije nimalo zao)... :cool:

Prilozi

• SF EPG.JPG
    SF EPG.JPG
    69,5 KB · Pregleda: 20
Učlanjen(a)
20.03.2014
Poruka
1.446
@salezli , a da li bi mogao da ubaciš naziv liste iz polja "name" sa "user accounts" na mestu gde je zverce označio ili možda u title baru gde je naziv trenutno gledanog kanala? Gledam listu pa posle nekog vremena uopšte ne znam o kojoj listi se radi.

Učlanjen(a)
14.02.2020
Poruka
26
Hello guys
I'm new to this forum and i dont know if this is the proper place for suggestions about the app, if its in wrong place please move it to the proper one :)

My suggestion about this awesome app is about the PiP mode.
1) It would be nice if the player in the PiP mode could be movable and resizable.
2) Make the PiP mode able to show more than one channel (i'm aware that i can open multiple players to do this but the dont stay "always on top" like in PiP )

Thank you in advance

Član
Učlanjen(a)
13.04.2011
Poruka
695
Šta je ovo ....šta se dešava ...kopiram ceo folder SFVIP-Player-x64 Hvataj.PNGna flešku , da bi prebacio na laptop ..Na laptopu sam već imao instaliran isti taj SFVIP-Player ali sa drugim listama..prekopiram ....otvorim ono ista lista koja je bila na laptopu ..neće da mi učita ovu novu listu sa računara ..ponovim izbrišem predhodno ceo folder na laptopu pa pono ono opet ona lista koju sam izbrisao neće da mi učitaovu novu sa računara..

VIP IPTV
Učlanjen(a)
17.10.2016
Poruka
1.028
Šta je ovo ....šta se dešava ...kopiram ceo folder SFVIP-Player-x64 Pogledajte prilog 121310na flešku , da bi prebacio na laptop ..Na laptopu sam već imao instaliran isti taj SFVIP-Player ali sa drugim listama..prekopiram ....otvorim ono ista lista koja je bila na laptopu ..neće da mi učita ovu novu listu sa računara ..ponovim izbrišem predhodno ceo folder na laptopu pa pono ono opet ona lista koju sam izbrisao neće da mi učitaovu novu sa računara..
Zato sto si prekopirao pogresan folder, liste i postavke nisu u ovom, malo prelistaj temu unatrag.

Natrag