Da gradina radi solidno ... bitka takodjer.... evo ovako
Neki serveri nece u SF Player sa Mac zato odaberemo drugog cikicu na plejeru i unesemo server sa u/p to se meni desavalo juce i danas
Sto se tice tog Sahbaz ili kako vec da vam u tom plejeru radi a u Sf plejeru nece mogu biti sljedeci ratlozi pod uslovom da imate zasigurno validnu Mac
Gleda gazda
Mac nije validna a izgleda kao da jeste pa kog ne mrzi kad pokrenete Sahbaz plejer izvucite Strim napravite /get listu otidjite na panel_api i kladim se da ce pisat
User info 0
Znaci nije validna
Ako u Sahbaz plejeru pustite server ali sa Validnom Mac Radit ce i u Sf plejeru jer sam provjeravao npr bitku Sahbaz plejer otvara odem na panel_api pise User info 0 tako nekako znaci nek vas ne buni to sto kazete sve sto se pusti u Sahbaz plejeru nece u SF plejeru jer sam i to testirao pustim Validnu Mac U Sahbaz radi nakon njega pustim u SF plejeru radi
Jos jednom kao primjer
Skeniram server izbaci mi validne? Mac i liste koje npr rade ili bi trebalo da rade npr do 06.2020.... 04.2020 i tako 15 lista probam ni jedna ne radi ..... sto dalje skeniram nailazim na mac i liste pa probavam i sta? Lista radi jer.... u mnogim slucajevima more Mac adresa je objavljeno javno a ja ili vi skeniram i nailazimo na Mac misleci da su validne a nisu i lako moguce da bas te javno iskeniramo a gazda ih ostavio kao mamac.....
Moja neka iskustva
Edit:
Desava se juce imao slucaj ucita listu kanali ne rade? Peglaj po 10 puta na jednom kanalu i sta? Lista radi ... eto i to se desava
Pozdrav