Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Takođe imam isti problem. Probao sam više listi. Probao sam sve i brisao konfig file i opet isto. Instalirao najnoviji k-lite codec pack ali opet isto. Iste liste sa tom MAC adresom rade u shabazovom 3.0. Može pomoć jer verovatno nešto nije kod nas kao kod drugih kojima radi. Imam WIN10 64bitnu verziju sistema. Liste m3u rade u bez problema.Meni jednostavno neće .
Makovi su aktivni, rade u stb emu i u shabazovom 3.0,
Pogledajte prilog 120341
Takođe imam isti problem. Probao sam više listi. Probao sam sve i brisao konfig file i opet isto. Instalirao najnoviji k-lite codec pack ali opet isto. Iste liste sa tom MAC adresom rade u shabazovom 3.0. Može pomoć jer verovatno nešto nije kod nas kao kod drugih kojima radi. Imam WIN10 64bitnu verziju sistema. Liste m3u rade u bez problema.
Imam isti sistem x64.Takođe imam isti problem. Probao sam više listi. Probao sam sve i brisao konfig file i opet isto. Instalirao najnoviji k-lite codec pack ali opet isto. Iste liste sa tom MAC adresom rade u shabazovom 3.0. Može pomoć jer verovatno nešto nije kod nas kao kod drugih kojima radi. Imam WIN10 64bitnu verziju sistema. Liste m3u rade u bez problema.