Nije ti do SF Playera nego do liste.Treba mi pomoc. Neznam zasto mi na sfvip plejeru na primjer kad gledam neki kanal nakon 30 sekundi stane pa opet krene.
Hajde probaj tu što sam ti je ostavio u inbox-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nije ti do SF Playera nego do liste.Treba mi pomoc. Neznam zasto mi na sfvip plejeru na primjer kad gledam neki kanal nakon 30 sekundi stane pa opet krene.
I ja imam isti problem sa određenim dobavljačem, vod se ne otvara. Šteta što se samo problemi povezani sa IouTube-om (4K ili 8K) moli su glavni .................Ima li ga sale nrgde!? Ne otvara mi player .mkv od arta VOD, a v1.2.7 radi uredno
Izbriši sve iz AppData\Roaming\SFVIP-PlayerLjudi, imam određen problem a vjerujem da su odgovor i rješenje jednostavni samo što ja ne mogu "nakljucati".
Dakle, koji god account dodam ili maknem s liste usera ona mi je nakon sljedećeg pokretanja ista. Pamti mi neko stanje od prije više od godinu dana i ne mogu to promijeniti. U zadnje vrijeme češće koristim upravo taj program ali ne mogu naći rješenje za ovo.
Pokušavao sam pokretati kao admin pa nakon toga raditi promjene ali opet isto, imam program instaliran na dvije različite particije na kompu ali obje učitavaju iste usere bez obzira što im je settings file na drugim mjestima. Zbunj!
Zna li netko u čemu bi mogao biti problem?
Hm...Izbriši sve iz AppData\Roaming\SFVIP-Player
Hm...
Čini se da na mom kompu ima i drugih problema, naime, taj folder mi je "read only" i ne mogu to promijeniti...