Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne moze,blokira mi i dalje i nece update.Meni samo nije jasno,sta je to uradjeno sa plejerom da on ne moze da updajtujeNisam čitao sve postove u vezi iznimki ako nije rešano evo def. na Win10.
Ne moze,otvara mi moj windows protect.Moze li neko da se javi na pp da resim problemSkini program(alat) Windows Deffender Control.Ja sam sa njim iskljucio AV.
Ne moze,blokira mi i dalje i nece update.Meni samo nije jasno,sta je to uradjeno sa plejerom da on ne moze da updajtuje
Dobro pogledaj jesi li uradio kako treba izuzeće u Defenderu treba pri updateu da imaš ovaj dijalog A/V da Firewall propusti saobraćaj Ovo jeAvast, ali isto je i kod Win10 (on mi je na Lap, pa sam Ti to na Win7 slikao)Ne moze,blokira mi i dalje i nece update.Meni samo nije jasno,sta je to uradjeno sa plejerom da on ne moze da updajtuje
Pa, 2 stranice ranije napisao sam opširan vodič kako uz pomoć „Defender Control“-a možete preuzeti kontrolu od Microsofta i biti šef svog računara. Međutim, zbog „političke korektnosti“, moj post je ljubazno izbrisan. Dakle, sada si sam prijatelju. Srećno pregledavanje satima na internetu.Ne moze,otvara mi moj windows protect.Moze li neko da se javi na pp da resim problem
Pise mi da je nesto preuzelo svu antivirus kontrolu kada sam ukljucio ovaj defender ali i dalje mi sve redovno blokira kao da se nista ne desava.Muka mi je vise od svega,iskreno.VISE OD 10 G. sam clan ovog foruma a ponudio sam lepo svoj br.na pp da odradimo sve preko Teamviwera,ali ocigledno ovde niko ne zeli niti ima volje da mi pomogne.Da li znate koliko vucem ja ovaj problem i koliko sam postova isapisao,a vrtim se konstantno u krug.Dobro pogledaj jesi li uradio kako treba izuzeće u Defenderu treba pri updateu da imaš ovaj dijalog A/V da Firewall propusti saobraćaj Ovo jeAvast, ali isto je i kod Win10 (on mi je na Lap, pa sam Ti to na Win7 slikao)