Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ispravio za GET gde fali ?za @salezli
na zadnjoj verziji v1.2.4.2 promakla se izgleda mala greskica, na upit posle *.php fali ?
i bilo bi fino kad bi Player User-Agent napokon mogao da se menja, ustvari da player prihvati promenu, za sada ignorise
pozdrav
posalji tu m3u listu na PM da vidim u cemu je problem.Imam neku m3u listu, koja radi prvereno. Od verzije 1.2.4.1 i ove poslednje, prijavljuje mi ‚‚ Access denid‚‚. Napominjem da u drugim programima radi, kao i u prethodnim verzijama.
ne znam kako da proveris broj konekcija, ako neko zna nek napise.Jos jedanput da pitam ako nije problem. Molba za maestra Salezlija. Dali moze u sfvip player da se stavi da moze sam plejer da daje info za rok trajanja liste i broj konekcija u ovom formatu, posto mi ne da info sa slovo A.
Code:
http://s1.4ip.us:1997/fullplaylist.m3u?type=m3u&deviceMac=*
Ili ako ne moze, molio bih info kako procitati takve liste, rok i broj konekcija.
Hvala
pa bar da moze da se vidi takva lista do kada traje, ako mozene znam kako da proveris broj konekcija, ako neko zna nek napise.
Sto ti to oznaci kada moze da stane svakog trenutkapa bar da moze da se vidi takva lista do kada traje, ako moze
to je to, reseno je. hvala punoispravio za GET gde fali ?
kod mene radi user-agent za player, pogledaj u mpv.conf ako je upisan ukloni ga.