I've tried that, but it still trying to connect directly. My proxy is on localhost in case it matters somehow. Socks proxy is not possible to use? That would be even better.you need HTTPS proxy for HTTPS playlist
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I've tried that, but it still trying to connect directly. My proxy is on localhost in case it matters somehow. Socks proxy is not possible to use? That would be even better.you need HTTPS proxy for HTTPS playlist
TranslateI've tried that, but it still trying to connect directly. My proxy is on localhost in case it matters somehow. Socks proxy is not possible to use? That would be even better.
mozes da popijes kafu i prelistas novine dok ucita, a to za sklopku, napravicemo da izbije u susednu zgradu.salezli imam problem sa plejerom,resi to nekim sledecim updejtom...ucitava mi ceo minut acc i onda mi izbije sklopka u ulazu.. ...tuzice me komsije.....
to za sklopku ipak je bolje da se obrati elektricarumozes da popijes kafu i prelistas novine dok ucita, a to za sklopku, napravicemo da izbije u susednu zgradu.
Turbo se pali tek preko 5.000 listi, dodaj jos koju i resena stvar.ti se zezas a ja ozbiljan......udari mu neki turbo da ovo ubrza...... a sklopku ja resavam.....
Pogledajte prilog 153788Pogledajte prilog 153789
Klikni na printscreen pa u paint-u paste i resena stvar.Imam i ja jedno pitanje
Kad uradim "Snapshot" sa player-om ne snimi sve sto je na ekranu,a sa windows komandom pokaze sve.Moram li nesto promjeniti u player postavkama ili mora "Maestro" nesto uradit?
Pogledajte prilog 153792
Pogledajte prilog 153793
Ne treba mu ni paint ako razvuče full screenKlikni na printscreen pa u paint-u paste i resena stvar.