Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
To već imaš, ja sam ranije pitao to i odgovorili su mi baš onako kako treba.. Tu dole desno gde su izvedeni neki od dugmića/opcija od plejera imaš dugme gde podešavaš kako će plejer da se ponaša sa plejlistom. Mislim da ima 3 opcije:Pozdrav ljudi,
Imam predlog u vezi sa novom funkcijom u plejeru. Svi znamo da ponekad lista postane nestabilna i reprodukcija počne da se prekida svaki minut. Kad se to desi onda moraš ponovo da otvoriš plej listu plejera, ponovo otvoriš kanal i zatvoriš listu plejera. Posle desetog puta to postaje iritantno. Zato bi bilo lepo kada bi u osnovnom meniju postojalo dugme koje bi služilo da automatski otvori trenutni kanal čija se reprodukcija završila. To bi mnogo ubrzalo ponovno otvaranje kanala, i bar malo ublažilo muku i frustraciju.
Zar se nisi nikada sretao sa loop petljom na VLC, govorilo se mnogo baš o tome ,i to imaš i u SFVIP PlayeruHvala na odgovoru. Mislio sam da to dugme služi za neko drugo podešavanje. Testiraću ga danas.
Pozdrav ljudi,
Imam predlog u vezi sa novom funkcijom u plejeru. Svi znamo da ponekad lista postane nestabilna i reprodukcija počne da se prekida svaki minut. Kad se to desi onda moraš ponovo da otvoriš plej listu plejera, ponovo otvoriš kanal i zatvoriš listu plejera. Posle desetog puta to postaje iritantno. Zato bi bilo lepo kada bi u osnovnom meniju postojalo dugme koje bi služilo da automatski otvori trenutni kanal čija se reprodukcija završila. To bi mnogo ubrzalo ponovno otvaranje kanala, i bar malo ublažilo muku i frustraciju.
Salea67,ovo 67 je godiste ili...To već imaš, ja sam ranije pitao to i odgovorili su mi baš onako kako treba.. Tu dole desno gde su izvedeni neki od dugmića/opcija od plejera imaš dugme gde podešavaš kako će plejer da se ponaša sa plejlistom. Mislim da ima 3 opcije:
1)Ponavljaj iznova izabrani kanal
2)Kad se završi emitovanje jednog kanala, pređi na sledeći (moguće da kad dođe do kraja, krene opet iz početka)
3)kad završiš prenos kanala, ne radi ništa..
Tebi je verovatno odabrano ovo 3. prebaci ga na opciju 1) da vrti iznova. Tako će pokušavati opet i opet kanal koji već reprodukuje ako krene da prekida..
Evo changelog zadnjih 20-ak verzija. Koliko truda se ulaže u ovaj program, svaka čast!E da, šta je promenjeno u zadnjoj verziji od pre par dana?
v1.2.3.1 - Playlist animations...
v1.2.3.0 - Faster live category loading...
v1.2.2.9 - Removed the smooth scrolling...
v1.2.2.8 - Optimizing large user list equals better performance...
v1.2.2.7 - Added smooth scrolling effect...
v1.2.2.6 - Added ContextMenu icons...
v1.2.2.5 - Bugfix...
v1.2.2.4 - fix Device ID.
v1.2.2.3 - Bug Fixes: auto closing add dialogs...
v1.2.2.2 - Bugfix...
v1.2.2.1 - added video zoom and crop...
v1.2.2.0 - Bugfix...
v1.2.1.99 - Bugfix...
v1.2.1.98 - Bugfix...
v1.2.1.97 - Favorite button...
v1.2.1.96 - Fixed some minor issues...
v1.2.1.95 - Fixed some minor issues...
v1.2.1.94 - playlist resize grip...
v1.2.1.93 - Bugfix...
v1.2.1.92 - Fixed Drag and Drop...
v1.2.1.91 - Drag and Drop Favorites...