- Učlanjen(a)
- 11.01.2020
- Poruka
- 18
odradio sam ...Hvala ..Hteo sam da postavim 64x verziju ali mi ne da da uploadujem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ali...
Manje više svaki kanal koji počnem da gledam, traje od 20 do 30 sekundi. Onda stane i ne mogu ništa. Kao da mu je buffer mali. Jedino što mogu je da prebacim na drugi kanal, a i tu se isto to dešava.
Ja nisam apdejtovao novije verzije ... reko da sacekam malo a sto se tice kanala .... koju sam god listu probao a probao sam ih bas dosta i evo upravo sad svaki od ovih kanala testirao i gledao radi bez trzanja Savrsenstvo bez maneimam isti problem.
Nravno... sve potpisujem sto si rekao ja neki Dan stavio na Tv ihhh braco moja mila milina .... da mi onomad bio taj plejer kad gledao par godina leptop/tv i sve ovo sa stalkerima i mac ...........................................moje skromno misljenje je da je plejer vrhunski.....bar ti Sota znas koliko je pretrpeo promena od prve verzije do sadasnje,salezli je minimum bar 15 puta doradjivao pre nego sto je postavljen javno...bar ja sam bio nemilosdan u zahtevima i sugestijama a i ostali...veliki rad i trud i znanje je ulozeno u njega i kapa dole salezli,sta smo zamislili integrisao je......fali jos recimo info o broju konekcija recimo sto je neko predlozio.....
ja sam ih sve brisao cim izlazile nove i testirao ih....u vipu imamo nulte verzije ali recimo 1.0.2 bi mogao neko uploadovati poput sote i torpeda koji jos koriste te starije verzije.....Kod mene je verzija 1.04. Ima li negde ta neka starija da se skine? Neki link, pa da probam. Da znamo do čega je.
Pogledajte prilog 121137
Abdejti su zato sto su turci prisvojili plejer kao da je njihovo delo:
Pogledajte prilog 121112
Sad da nas ne cudi ako neko od njih pocne i da ga prodaje. Da je salezli hteo on bi prodavao ali razlika je velika, on je dao plejer da svi gledaju.
Mi ovde ne kupujemo i ne prodajemo nista. Ako ja nesto prodam briga me sta ce neko napisati na taj proizvod, ali ako ga dam je velika razlika. To je isto kad okrecite zid, a neko go*nima nesto napise.