Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jedno pitanje. Primetio sam kad ukljucim plejer i jedno vreme ne radim nista na njemu iako sam ga ostavio ukljucenog pa se onda nakon nekog vremena vratim i hocu da pustim neki kanal on nece da ga pokrene koliko god "silovao" misa tipkanjem na oderedjeni kanal u listi... onda moram da izadjem iz account-a i opet udjem i onda radi sve normalno... da li je to tako i kod drugih? Ili je jednostavno tako napravljeno da ako se ne koristi neko vreme plejer a bude ukljucen nece da pokrene kanale u listi?
imam isti problem.Pozdrav svima.
Skinuo sam ovaj naš SF VIP player. Želim ovde da zahvalim svima koji su radili na njemu i omogućili nam da gledamo naše kanale. Generalno kod mene radi, ali...
Manje više svaki kanal koji počnem da gledam, traje od 20 do 30 sekundi. Onda stane i ne mogu ništa. Kao da mu je buffer mali. Jedino što mogu je da prebacim na drugi kanal, a i tu se isto to dešava.
Da dodam da mi STBEmu, na Android emulatoru, radi mnogo bolje, a iskreno,mnogo više mi se dopada ova opcija direktno na Windows platformi.
Ima li ko predlog kako da rešim ovo, u čemu bi mogao biti problem? U nekom pluginu, playery...
Hvala na odgovorima.
zašto jednostavno neko ne postavi 1.0.4. verziju za x86 i x64 verziju ...Jednostavno kad idem na update sa 1.0.3sve se briše i kad vratim iz tmp uvek isto...