SF Vip plejer

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
pa dobro ja upravo dobio 5,3 puta toliko kanala..... :beee:

Ashampoo_Snap_2022.02.02_22h32m23s_001_.png

salu na stranu,ajde ljudi nemojmo da preterujemo ,promasili smo malo temu.......sve je izvodljivo da se napravi medjutim kao sto je salezli i rekao to je onda skener a ne plejer,logicno cim ubacujes vise mak adresa a on reseta do validne ......tako da toga zasigurno nece biti......

tema je sf plejer i svaki predlog za unapredjenje istog je dobrodosao zahvaljujuci salezliju koji je voljan da pomogne svima nama i ima volje a usput cisto informacija da on iptv gotovo da i ne gleda i ponajmanje od svih nas koristi svoj plejer...zato kapa dole za sve uradjeno do sada....

Član
Učlanjen(a)
24.10.2011
Poruka
23
Nema govora, player je strasan u svakom smislu od vizualizacije do druge moznosti, otvora PREMIUM liste bez nikakve muke svaka cast @salezli i ostale koi rade na proektu SFVIP

Ja vec godinama imam kolekcija alata od Salezi i Boki, player je jako poznat bukvalno na svakog foruma i mislim da treba dobro da se zna od gde je pokrenat projekt,

e sad neznam neko dali ima neki predlog da recimo zamjena za SFVIP za kroscenje na android uregaj, isprobao nekoliko od download sekcije https://epg.serbianforum.org/Alati/Android/Media-players/

ali tesko da nadgem slicna zamjena, pa moze neko da predlozi onako iz iskustva koj bi mogao da isprobam kao zamjena za SFVIP sa neke slicnosti i da ne tegnem kablova od laptopa do Tv.

Učlanjen(a)
03.02.2022
Poruka
2
Zdravo, molim vas, možete li da pokušate da ponovo učita strim nakon što se završi? Kada se strim prekine, on ne pokušava da ga ponovo učita, ostavljajući mi da dvaput kliknem na kanal/strim da ga ponovo pokrenem.

Učlanjen(a)
23.02.2020
Poruka
672
Zdravo, molim vas, možete li da pokušate da ponovo učita strim nakon što se završi? Kada se strim prekine, on ne pokušava da ga ponovo učita, ostavljajući mi da dvaput kliknem na kanal/strim da ga ponovo pokrenem.
Poigraj se sa ovim gumbom koji je treci lijevo od ovog oznacenog strelicom:

Učlanjen(a)
03.02.2022
Poruka
2
Zdravo, izvini ovo ne radi. To dugme radi samo kada je tok dostigao prirodnu krajnju tačku. Kada se tok naglo završi, ostaje zaustavljen čak i ako je ovo izabrano.

Natrag