koji update da čekam za moju želju VPN?pozdrav za primarijusa saletaupdate v1.2.1.85 i dodao jos 2 dana unazad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
koji update da čekam za moju želju VPN?pozdrav za primarijusa saletaupdate v1.2.1.85 i dodao jos 2 dana unazad
Mene isto zeza radi par sekunda i gasi seMožeš u postavkama stavit pod i neće te više zafrkavat
ma radi perfektno......dobar server koji ima epg i vracanje unazad i brija....otvara super,,,,,,
Pogledajte prilog 149146
to vise ne bi bio player vec MAC scanner, nece da moze tako.a ja bih imao želju da kad imamo 10-20 mac da ubacimo u mesto za mac i onda kad gazda blokira tu mac odma pređe na drugu ....kao ono u vlc kad skače sa kanala na kanal ....i što bi to bilo lepo....aj da maštamo šta nas košta......neka naredba if mac false continue next mac -- a šta kažete jesam programer.......
Odličan player, uloženo je puno truda da se napravi, svaka čast. Ali ne bi se složio s ovom konstatacijom da bi bio skener već odlična opcija.to vise ne bi bio player vec MAC scanner, nece da moze tako.