Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sve pohvale na radu i trudu tako nastavite....I posle ovog update player opet nece da pusta neke servere sa cistim ex yu listama.Drugi player pusti tako da nije do mac da napomenem.
Sve pohvale na radu i trudu tako nastavite....I posle ovog update player opet nece da pusta neke servere sa cistim ex yu listama.Drugi player pusti tako da nije do mac da napomenem.
Kad ti je sa lijeve strane lista a gore desno kanal koji je aktivan - u listi držiš malo duže na daljinskom srednje dugme i stavio si ga u favorite - zvjezdica pored kanala.ima li neka fora da se u razlicitim listama odrede favourites kanali koji mogu da se otvaraju direktnim klikom, a ne ulaskom u svaku od lista pa skrolovanje do iznemoglosti?
Koristiš daljinski na PC???Kad ti je sa lijeve strane lista a gore desno kanal koji je aktivan - u listi držiš malo duže na daljinskom srednje dugme i stavio si ga u favorite - zvjezdica pored kanala.
Ih moja greška...mislio da se radi o ovom android plejeru.Koristiš daljinski na PC???
Ukapirao sam odmah da pričaš o XC... al aj rekoh možda si izgubio miša na PCIh moja greška...mislio da se radi o ovom android plejeru.