SF Vip plejer

Učlanjen(a)
16.05.2011
Poruka
280
kako ovu zelenkastu boju na playeru da rijesim ??? na drugom kompu toga nema , hvala

LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
Mislim da se nismo razumjeli, mislio sam na servere tipa http:server.xyz:port/client/ .Može li malo pojašnjenje kako uključiti autoupdate;)
To su liste tipa deviceUser & devicePass ili deviceMac. Takvi serveri imaju drugaciju konfiguraciju i plejer ne moze da ucita takve liste.
Autoupdate gore levo u plejer:
500.png

Ides onda na Settings/ podesi autoupdate na ON.

Učlanjen(a)
30.06.2013
Poruka
337
Bravo SaleDobri
Player je sve bolji i bolji..
Steta samo sto Turci svojataju nesto sto nije njihovog znoja dijelo.

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
aj sad kad nemate smisla za šalu koja više govori od ovoga šta pitam:Kako pri startu da player ima određenu visinu i širinu,
ovako kreće????????????????????
2020-02-17_133509.png

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.481
aj sad kad nemate smisla za šalu koja više govori od ovoga šta pitam:Kako pri startu da player ima određenu visinu i širinu,
ovako kreće????????????????????
Pogledajte prilog 120928

Ja sam poslao na ekran

SFVIP-Player - Shortcut

i kad god je tako mali pkayer ili neki drugi problem odradim kao sto je dole napisano

Ako vam pobrljavi nesto samo udjite u

kod mene je putanja

C:\Users\XXX\AppData\Roaming\SFVIP-Player

Kod vas zamenite ovo XXX nesto je drugo u nazivu

i
obrisete

Config.json

dok se nesredi ovo je najlaksi nacin

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
znam to druže, ali ovo nije brljavljenje, hteo sam samo da ima veću visinu od ove na slici, i ikone mi uvek vrati na original, bez obzira što ih smanjujem,
očekivao sam negde tip a ovo cmd_size ???, da svaki puta ne vučem dole da bi ga povećao, a da zbog toga ne brišem config. fajl, a i kad ga brišem to ne rešim

Natrag