SF Vip plejer

Učlanjen(a)
01.05.2011
Poruka
303
meni pise :USER ACCOMPT FAILLED

sta da radim?

hvala
"USER ACCOMPT FAILLED"
google translator:
"User accompt failled" --> Кориснички налог није успео
Ponovi i popravi grešku u otvaranju naloga, Ima naloga sa MAC, User/Pass i Playlist -om. Kad staviš kurzor u prozorče koje treba da popuniš izađe ti format u kom obliku da popuniš. a takođe neispravan nalog može biti i zbog neaktivnog MAC-a ili liste!

Učlanjen(a)
08.06.2019
Poruka
66
Pozdrav svima, da li neko ima problema što se tiče titlova: kada skinem neki titl sa subtitle downloaderom nema š i ž nego neki znakovi, a takođe one opcije za kontrolu titla mi ne rade, recimo ctrl tačka i ctrl zarez za +/- 0,1 sec titla, uvećava je titla, titl gore, dole. Kada učitam titl koji sam skinuo sam, bez downloadera, onda ima sva slova i ove opcije rade osim +/- 0,1sec pa ne može da se lepo uskladi titl ako odstupa

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
neznam koju verziju je skinuo ali ova tvoja poslednja koja se nalazi u prvom postu teme ima kompletan config pa i za subtitlove....

Kod:
#############
#Subtitles#
#############

slang=eng,en,enUS,en-US,English,pt,por,Portuguese
sub
sub-font="Castellar"
sub-auto=fuzzy
sub-fix-timing=yes
sub-use-margins
blend-subtitles=yes
sub-font-size=20
sub-codepage=cp1250
sub-color="#F8FC00"
sub-border-size=2
sub-border-color="#DD322640"
sub-shadow-color="#33000000"
sub-shadow-offset=1
sub-spacing=0.5
sub-ass
sub-ass-override=force
sub-ass-force-margins=yes
sub-ass-hinting=none
sub-ass-force-style=Kerning=yes

Član
Učlanjen(a)
21.01.2012
Poruka
352
meni pise ERROR
skecks that data has been entered into a field
stavio sam mac adressu i ostalo ip i port i stalker_portal

ne razumem
hvala

VIP IPTV
Učlanjen(a)
16.06.2010
Poruka
916
Pozdrav svima, da li neko ima problema što se tiče titlova: kada skinem neki titl sa subtitle downloaderom nema š i ž nego neki znakovi, a takođe one opcije za kontrolu titla mi ne rade, recimo ctrl tačka i ctrl zarez za +/- 0,1 sec titla, uvećava je titla, titl gore, dole. Kada učitam titl koji sam skinuo sam, bez downloadera, onda ima sva slova i ove opcije rade osim +/- 0,1sec pa ne može da se lepo uskladi titl ako odstupa
ima update za subtitle delay i ispravka za autoupdate.

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
kod mene su titlovi uglavnom ok......obidji malo i podesavanja u winu....

Ashampoo_Snap_2020.06.01_23h05m00s_001_.png

Natrag