Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
da, radi, a juce na staroj verziji nijeDa li si možda probao bitku, da li ti radi?
probaj da upises samo atresu bez c....tako radi na 0,16v1.1.0.16 je najbolja verzija dosada otvara skoro sve jedino sto nece panonicu i gradinu kod mene ali nema veze ima prijasnja verzija koja to otvara i bila je jedna verzija u zadnje 3 koja je otvarala neke ne sve ,ali neke servere koje za sad samo stb emu otvara .
radi tako......u 0,19Probaj taj tvoj MAC i ovu adresu
na 0.19Kod:http://51.75.147.117/c/
http://besatv.info/
Gradina sta god upiso otvara listu ali ne pusta kanale loading failed a za panonicu stagod upiso invalid login credentials....na 0.16 ma nema to veze uglavnom imam dve verzije playera ako ne radi na ovoj radi na drugoj...pravo da ti kazem nisam ni konto da je besa.tv ustvari gradina da ona radi na v1.6 bez problema ,ja to ni ne gledam samo ubijam dosadu imam tih par listi od istog restreamera ubacenih u player a nisam ni skonto da su to u stvari jedan te isti server samo druga domena.........samo otvorim kliknem na kanal vidim da li radi izadjem i vise ne ulazim ako radi...probaj da upises samo atresu bez c....tako radi na 0,16
usput panonica ti radi na u/pv1.1.0.16 je najbolja verzija dosada otvara skoro sve jedino sto nece panonicu i gradinu kod mene ali nema veze ima prijasnja verzija koja to otvara i bila je jedna verzija u zadnje 3 koja je otvarala neke ne sve ,ali neke servere koje za sad samo stb emu otvara .
hvala ali ne moras slati za gradinu imam a kao sto sam reko meni dobro i ovakousput panonica ti radi na u/p
a gradina pusta kanale na 0.16........poslacu ti mac pa probajPogledajte prilog 123290
Panonica.........
Pogledajte prilog 123289
bitka ,kobila....bi trebalo da radi na obe verzije i 0,16 i 0,19.......promenili su ajax loader medjutim salezli je odmah odreagovao i prilagodio plejer istim.....Da li si možda probao bitku, da li ti radi?