SF Vip plejer

Učlanjen(a)
13.03.2018
Poruka
497
Nisam siguran da li bas ima veze sa sfvip plejerom, ali da pitam, posto se tu manifestuje. Kad na tastaturi pritisnemo `i`, dobijemo podatke o reolucijii jos ponesto o kanalu koji se prikazuje. Kako to da se rezolucije 1024x576 i 720x576 obe tretiraju kao 720p-HD ready?

Član
Učlanjen(a)
16.08.2012
Poruka
128
super bi bilo da se lista koju unesem kroz open file ili open URL može sejvati kao i unos mac i u/p liste. Ja si editiram svoju listu od nekoliko lista ili da s neke u/p liste pobrišemo nepotrebne kanale. I da u u/p listama prepoznaje grupe :)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
23.03.2020
Poruka
270
super bi bilo da se lista koju unesem kroz open file ili open URL može sejvati kao i unos mac i u/p liste. Ja si editiram svoju listu od nekoliko lista ili da s neke u/p liste pobrišemo nepotrebne kanale. I da u u/p listama prepoznaje grupe :)
Moze se to napraviti.. Kad edituješ listu, ostavi grupe i epg.. Moras je tako sačuvati. Sve da ostane u njoj..

Učlanjen(a)
22.02.2011
Poruka
624
Pozdrav. Imam jednu molbu i ovo pišem za vlasnika SF VIP PLAYERA @salezli . Molim vas lijepo da napravite za player jednu skriptu koja bi onemogućavala vlasniku IPTV liste da otkrije da mu ljudi koji dobivaju besplatne mac adrese od plaćenih lista da ih onda poslje vlasnik te liste ne može blokirati zbog gledanja listi i da uopće ne može otkriti da mu je netko upao u listu. Znam da takvih ima puno na forumu pa bih vas molio da prihvatite ovaj prijedlog. Hvala. Onaj tko se slaže s ovim prijedlogom neka ostavi like.

Prijatelju, ajd ti uplati, pa daj meni mac i tu opciju sto trazis :)
Kako ces se osecat?

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.11.2012
Poruka
1.373
Pozdrav. Imam jednu molbu i ovo pišem za vlasnika SF VIP PLAYERA @salezli . Molim vas lijepo da napravite za player jednu skriptu koja bi onemogućavala vlasniku IPTV liste da otkrije da mu ljudi koji dobivaju besplatne mac adrese od plaćenih lista da ih onda poslje vlasnik te liste ne može blokirati zbog gledanja listi i da uopće ne može otkriti da mu je netko upao u listu. Znam da takvih ima puno na forumu pa bih vas molio da prihvatite ovaj prijedlog. Hvala. Onaj tko se slaže s ovim prijedlogom neka ostavi like.
To sto ti trazis je neizvodljivo. Kao prvo vlasnik liste i nema pojma da ti gledas listu preko njegove mac adrese. Kao drugo on i ne moze uticati na to. Za sve je zaduzen provajder, on sve moze videti, i ko gleda i sa koje ip adrese i koliko ljudi gleda preko jedne mac adrese. U slucaju da provajder primeti da vise ljudi gleda preko jedne mac adrese ili mu se vlasnik te mac adrese pozali na prekidanje ili los rad strimova, on preduzima odredjene mere zastite. Sto ce uvek lose uticati na tebe a ne na vlasnika koji je uredno platio listu.

Natrag