Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
to je .RAR arhiva, neki 7 zip ne može da je otvori, instaliraj RAR arhiver, i otvorit će Ti, ali pre svega cc klinerom očisti keš i reg.RAR fajl u folder, folder premesti na disk , napravi izuzeće u AV putanja do tog foldera UNRAR!! tek nakon napravljenog izuzeća, .@Patriot Hvala na pomoci. Pokusao sam opet i sve je isto kao sto sam gore opisao. Bas cudno. Nikad mi se to nije desavalo do danas...
Edit: Da li je SF VIP Player napravljen mozda samo za Win10? Ja koristim sedmicu... Ali to ne bi trebao biti razlog da ne mogu otvoriti .rar dokument...
E sad .. to mozes na kajgani da pises kao i mnoge druge nebuloze vezano za SF forum ovdje NE ogorices ... pricaju mi ljudi a na kajganu ne idem... ... kao sto rece @boki71 Arhiva nije ostecena iskljuci Antivirusto je .RAR arhiva, neki 7 zip ne može da je otvori, instaliraj RAR arhiver, i otvorit će Ti, ali pre svega cc klinerom očisti keš i reg.RAR fajl u folder, folder premesti na disk , napravi izuzeće u AV putanja do tog foldera UNRAR!! tek nakon napravljenog izuzeća, .