Severni i Juzni car u vreme kraja svetskog poretka-prorok Danilo

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja sam dao odgovor sta sam iznosio i zasto.

Naravno.
Po bibliji Isus dolazi nakon 22 oktobra kada izlazi iz Svetinje na nebu cime prestaje vreme milosti, da ispuni jesenje praznike koji ukazuju na njegov drugi dolazak.

A po sagledavanju otkrivenja on ce doci pred kraj godine.

A evo mog predhodnog odgovora.

"""Ni jednom.

Samo sam pogresno protumacio 2022 godinu na koju mi je Gospod ukazivao kao kljucnu za kraj istorije.

Ja sam zakljucio da tada dolazi Hristos, a u stvari je Gospod ukazao na poslednji veliki rat koji ce uspostaviti novi antihriscanski poredak.

Sve ostalo sto sam iznosio a sto mi je Gospod otkrio se ispunilo.

Pocetak sudova 2011 zemljotresom u Japanu.
Poplave u Srbiji 2014.
Korona 2020.
Pocetak zavrsnih dogadjaja 2021.
I ova 2022 kao pocetak rata, za koju sam ja pogresno zakljucio da je Hristov dolazak"""

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ja sam dao odgovor sta sam iznosio i zasto.

Naravno.
Po bibliji Isus dolazi nakon 22 oktobra kada izlazi iz Svetinje na nebu cime prestaje vreme milosti, da ispuni jesenje praznike koji ukazuju na njegov drugi dolazak.

A po sagledavanju otkrivenja on ce doci pred kraj godine.

A evo mog predhodnog odgovora.

"""Ni jednom.

Samo sam pogresno protumacio 2022 godinu na koju mi je Gospod ukazivao kao kljucnu za kraj istorije.

Ja sam zakljucio da tada dolazi Hristos, a u stvari je Gospod ukazao na poslednji veliki rat koji ce uspostaviti novi antihriscanski poredak.

Poplave u Srbiji 2014.
Korona 2020.
I ova 2022 kao pocetak rata, za koju sam ja pogresno zakljucio da je Hristov dolazak"""

Kada ces ti prestati sa tim racunicama, sam sebe kompromitujes tim glupostima. Niko ne moze znati datum Hristovog dolaska!

Tacno je da sve ide u smeru uspostave novog poretka, ali rucunati i predvidjati datume Hristovog dolaska je stvarno bezveze! Hristos kaze "o danu tom i casu niko ne zna, ni andjeli nebeski do Otac moj sam" i "nije vase znati dane i vremena koje je Otac zadrzao u svojoj vlasti".

Ako niko ne zna datume, a Otac nije odlucio da ovo otkrije ucenicima, kada kaze "nije vase to znati", kako ti mozes nama otkrivati nekakve datume?

Ovo nikome ne koristi, pre ce ljude odbiti kada se dogadjaj ne obistini, nego sto ce ih dovesti ka Bogu!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Stvarnoslap to postavlja, pa ja samo odgovaram.

U bibliji pise u koje vreme dolazi Hristos.

U vreme Jevrejskih jesenjih praznika koji ukazuju na njegov dolazak.

Svi praznici vezani za njegov zivot i delovanje su se ispunili u dan.

Tako ce i ovi.

Dakle, dolazi u kasnu jesen.

Koje godine?

Po analizi koja ukazuje da su se svi vazni prosli dogadjaji odigrali u razmaku i kontinuitetu od 3 i 7 godina, zakljucuje se da ce Hristos doci ili 3 ili 7 godine od pocetka zavrsnih dogadjaja 2021.

Sto znaci, ili 2024, ili 2028.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Stvarnoslap to postavlja, pa ja samo odgovaram.

Ja samo kopirao ono što i ti napisao, ovako:

1677226876094-png.158699

Po analizi koja ukazuje da su se svi vazni prosli dogadjaji odigrali u razmaku i kontinuitetu od 3 i 7 godina, zakljucuje se da ce Hristos doci ili 3 ili 7 godine od pocetka zavrsnih dogadjaja 2021.

Sto znaci, ili 2024, ili 2028.

Ili 2029. ili 2030. ili 2031. ili 2032. ili 2033. ili 2034. ili .... 2134. ili 2135. ili ...

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Jesam.

Ali sam dao i odgovor o prirodi moje greske o samoj godini 2022.

To i nije bila greska u pravom smislu, vec moje zakljucivanje o 2022 godinigodini na koju mi je Bog ukazao kao o kljucnoj za kraj istorije.

Evo mog odgovora:

"""Ni jednom.

Poplave u Srbiji 2014.
Korona 2020.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
U bibliji pise u koje vreme dolazi Hristos

HRISTOS KAZE:

NIJE VASE ZNATI VREMENA I LETA, KOJE JE OTAC ZADRZAO U SVOJOJ VLASTI!

Kako ti onda mozes znati datum?

Vama zanesenjacima, biblija nista i ne predstavlja, vi njome samo zelite dokazati svoje unapred izvedene zakljucke!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Pise u bibliji u koje vreme Hristos dolazi po drugi put u slavi.

Cak se i Adventisti slazu da Hristos treba doci u jesen da bi ispunio jesenje praznike koji ukazuju na njegov drugi dolazak u slavi.

Svi drugi praznici su se ispunili u Hristovom zivotu i iskustvu prve crkve u dan.

Biblija nigde ne kaze da Bog ne moze i nece nikada otkriti vreme Hristovog drugog dolaska.

A ono sto je Hristos izgovorio, on je to rekao onom narastaju.
Jer da im je rekao da ce on doci tek za 2000 godina, oni bi se opustili, jer su verovali da ce on doci za njihovog zivota.

Danas on to otkriva jer je kraj, nema opustanja jer Hristos dolazi u ovom vremenu.

Poslednja izmena:
Natrag