Serbianforum kafic (samo 18+)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Sta se stalno zalis... vidi pica...

pice5211.jpg

To je sigurno u Doboju na moru.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Gledaj ti kako ćeš izaći s'njima na kraj, kad se razvežu i raspojasaju, prvo drpaju konobare! Da se ne obrukaš... Mislim ono cele gaće, uredna frizura, malo vode i sapuna na sebe... :lol:
A death i ja ćemo da otvorimo konkurs za ženski striptiz, naći će se neka i za naše oči... ;):blum3:

Ne brini se ti za moju urednost... nego dame moje odmarajte se vi meni za veceras... bice to nezaboravno... ali necu se posle toga zadrzavat dugo... imam sa cecom i nency zakazano, za njih se posebno pripremam... ipak dvije su... jos i iskusne... moram bas da se prpremim za njih...

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Ajde death row je drugi konobar ovako stvari stoje
1 konobarica dragana5
2 konobarica ceca69
prvi konobar PXC
2 konobar death row
1 gorila i 2 ce biti blueangel011 posto se ona prijavila ona izbacuje pijane goste
igortehno moj zamenik
Jos samo meni da stavimo.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Ne brini se ti za moju urednost... nego dame moje odmarajte se vi meni za veceras... bice to nezaboravno... ali necu se posle toga zadrzavat dugo... imam sa cecom i nency zakazano, za njih se posebno pripremam... ipak dvije su... jos i iskusne... moram bas da se prpremim za njih...

Tako je..tako je...Samo ti vezbaj i nista ne brini...yes3.....

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
To je sigurno u Doboju na moru.

Ma sto se stalno zalis... radi nesto, pica ima, gosti se zale...

Ajde death row je drugi konobar ovako stvari stoje
1 konobarica dragana5
2 konobarica ceca69
prvi konobar PXC
2 konobar death row
1 gorila i 2 ce biti blueangel011 posto se ona prijavila ona izbacuje pijane goste
igortehno moj zamenik
Jos samo meni da stavimo.

Ja tebi nebi da stavljam, to ce neko drugi....

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Ajde ovako
Kafa 70 dinara
Expreso 100 dinara
Cafucino 95 dinara
voda 0,5 l 25 dinara
Nastavite...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Pa ...probacu ja to sve da radim :vorred: stalno to i radim..postala sam razroka zbog nekih avatara...zablesavila od slika nekih pilica...wacko2 ali bicu ja dobra konobarica..samo mora tu neki uslovi da se ispune...neka izvinu mala deca ali nisam mogla da odolim...

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ma znam ja, nije to tebi upućeno, već ovom novom konobaru, hoće malo da se omrsi, al' iz pozadine! Kad gosti pijanu odgegaju kući, a on ostane da zove taksi damama... :)

Natrag