Serbianforum kafic (samo 18+)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Biće ovo dobar kafić, pa da platim pa idem kod frizerke upravo me zvala da mogu da dođem. Ćao narode vidimo se kasnije.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Vas dvojica pošto ste se složili po pitanju "parade" možete zajedno večeras na Igorov striptiz šou sa ostalim ženskinjama.:lol::lol::lol:
Gledaj ti kako ćeš izaći s'njima na kraj, kad se razvežu i raspojasaju, prvo drpaju konobare! Da se ne obrukaš... Mislim ono cele gaće, uredna frizura, malo vode i sapuna na sebe... :lol:
A death i ja ćemo da otvorimo konkurs za ženski striptiz, naći će se neka i za naše oči... ;):blum3:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Klin se klinom izbija, oduvek bilo...ali ostaje rupa :dntknw:
Zato sam strogo na kabezi...ovih dana yes3

Gledaj ti kako ćeš izaći s'njima na kraj, kad se razvežu i raspojasaju, prvo drpaju konobare! Da se ne obrukaš... Mislim ono cele gaće, uredna frizura, malo vode i sapuna na sebe... :lol:
A death i ja ćemo da otvorimo konkurs za ženski striptiz, naći će se neka i za naše oči... ;):blum3:

Pa jest, dobro veliš, dok se Igor bude lomato na onoj šipki ja bi mogo da uradim poso. Da krenem odma sa pripremama.
osr94w.gif

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Klopa mi se svidja :evil: ali mi igorov avatar odvraca paznju stalno....wacko2

aaaaaa da ja sam konobarica bez potrfelja...znaci ili jesam ili nisam...jel ja sluzim goste ili ih samo snimam ...i osoblje ...i gazdu kafica...i one za sankom...:stupid: daj PYC da zveknem nesto zestoko da se razdremam..razbistrim..jos sam mamurna od sinoc...:brunette:

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Klopa mi se svidja :evil: ali mi igorov avatar odvraca paznju stalno....wacko2

aaaaaa da ja sam konobarica bez potrfelja...znaci ili jesam ili nisam...jel ja sluzim goste ili ih samo snimam ...i osoblje ...i gazdu kafica...i one za sankom...:stupid: daj PYC da zveknem nesto zestoko da se razdremam..razbistrim..jos sam mamurna od sinoc...:brunette:
Ti bi mogla da budeš devojka za sve! Od jutarnjeg otvaranja do animiranja gostiju! All in one, da se smanje troškovi...

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
daj PYC da zveknem nesto zestoko da se razdremam..razbistrim..jos sam mamurna od sinoc...:brunette:

Šta bre da ti dam, jedino mene da zvekneš flašom u glavu. Sve se popilo niko ništa ne nabavlja.Ona mala Mumija samo zuji okolo i sakuplja konobare.

Natrag