Serbianforum kafic (samo 18+)

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
hahahhaha...sramota ga...pa vala sram te bilo stidi se tamo profesorke ganjas...ali ajde oprosteno ti je sve sto je bilo prije mene nije bitno :blum:
:D
Kelner daj meni tekilu na moj racun i ovom co'eku nesto zeste...da dodje sebi da se oporavi od sopstvenih budalastina :D

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Hahahahahah, joj sramota me sad kad čitam:red:
Ne mogu da verujem koliko gluposti mogu da napišem u 5 minuta...Pun sam folova kao govno vitamina.

U to ime konobar 3 ljute...Jedna za mene ,druga za moju malenkost i treća da se nađe za svaki slučaj...I naravno piće za sve prisutne.

Stiglo nešto muško

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Eto što sam vruć

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
oopppppppppppppaaaaaaa cim ja na vrata ono gola zadnjica..sta je breeeee ovooo gde je zurka..muzika..striper...:dntknw: pice za ceoooooooo kafic i sve goste u njemu hajdeeeeee mrdaj ...zvoncice daj nesto za s nogah...moze jelenko..moze lav...al nek bude znojav i zadihan....;)

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
5.515
Hahahahahah, joj sramota me sad kad čitam:red:
Ne mogu da verujem koliko gluposti mogu da napišem u 5 minuta...Pun sam folova kao govno vitamina.

U to ime konobar 3 ljute...Jedna za mene ,druga za moju malenkost i treća da se nađe za svaki slučaj...I naravno piće za sve prisutne.
A zar meni neces nista ponuditi?Jako si sebican.

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
oopppppppppppppaaaaaaa cim ja na vrata ono gola zadnjica..sta je breeeee ovooo gde je zurka..muzika..striper...:dntknw: pice za ceoooooooo kafic i sve goste u njemu hajdeeeeee mrdaj ...zvoncice daj nesto za s nogah...moze jelenko..moze lav...al nek bude znojav i zadihan....;)

Pošto nema osoblja izaćiću ti u susret -evo jedan znojavi
467868e_0_1iqLj.jpg

Natrag