Serbianforum kafic (samo 18+)

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
To su ovi što sam ih usput srela. Petovarili pa im crko motor-moraju da ga odguraju do stanice.
22874policija.jpg

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Sta se desava ovde?
msm sto se to nista ne desava ovde?
ja prekratila rezanje da brze dodjem a vi nista...
Ajde...
Lep,mlad simpatican....previse romantican...ajde...opsaopsasa...mihajlooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooo voooliiiiiiiiiim teeeeeeeeeeeeeee....

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Sticem nekakav cudno neobjasnjiv utisak da se drug Zvonko zove Mihajlo ...Zasto ? Ne umem da objasnim ....wacko2

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Uteko nam onaj striptizer-kukavica jedna!
Kad bolje pogledam ovde ni nema muškaraca.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Sticem nekakav cudno neobjasnjiv utisak da se drug Zvonko zove Mihajlo ...Zasto ? Ne umem da objasnim ....wacko2
:lol::lol::lol:pjesma mi je onako pala na pamet...Zasto?Ne umem da objasnim...:vorred:
Vidis ti ja ne znam kako mi se co'ek u mene zove.:???:
Odoh ga naci da ga pitam...ko zna gdje se to smuca garant sad govori nekome sut ba erotika...:mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Hahahahahhahaha...pa ovo je tek ludilo...koji si ti lik...o za koga sam se udala nisam ni znala ali sam zadovoljna...:D

navijam za Zvezdu iako nisam otishao ni na 1 tekmu zbog zdravstvenih razloga (kewa bi se shlogirala)
pokushavam da budem humoristichan koliko mi IQ dozvoljava mada je malo veci od broja mojih patika...

divim se tirkiznim ochima
kunem se u BMW 735 iz `99
volim profanku engleskogsmiley,razveo sam se zbog nje sa profankom matisha i sad imam 4 keca kod nje!smiley

ako je nekome dosadno i ako je tuzan neka mi se javismiley sve je DZ

imao sam i slogan i moto ali sam ih zaboravio...
volim komedije,trilere,simpa glumice,
drzim rekord u voznji biciklom kroz glavnu ulicu

ne bojim se za zdravlje jer su mi komsinice sa leve i desne strane medicinske sestre(do dushe 1 je tek 1 godina ali valjda ce izgurati)
Najjaci dio...pala sam sa stolice :lol:

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Hahahahahah, joj sramota me sad kad čitam:red:
Ne mogu da verujem koliko gluposti mogu da napišem u 5 minuta...Pun sam folova kao govno vitamina.

U to ime konobar 3 ljute...Jedna za mene ,druga za moju malenkost i treća da se nađe za svaki slučaj...I naravno piće za sve prisutne.

Natrag