Serbianforum kafic (samo 18+)

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Ahahahhahahahaha...pa nemoj da objasnjavas...nece se buniti sigurno...dovescu i ja svoju da joj pravi drustvo da ljudi ne steknu pogresno misljenje samo o tvojoj babi...:blum3:

Blekice pa znas li ti da je moja bakuta videla ONO poslednji put davne 1973 ........hoces da mi baba dozivi infarakt sa sve tvojom zajedno i da padnu obe na Tehnotronikove plocice ,misim to stvarno nije u redu !!!! :lol:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ima zelja...muzicka...dajte mi Dzeja-Radjaj sinove i jos litar tekile i ima da me nema...koliko je odma' ja sam na stolu..

ma u redu je Andjo kako nije vjeruj nista im nece biti ima da nam budu zahvalne do kraja zivota...bas zato sto je to bilo davne '73...vjeruj mi zajebate su danasnje babe...
kakve li ce tek sutrasnje(mi)da budu...:???:

Tj.budemo...
P.S.cecilija i Cudna jada od mostara grada onda cu sve da polupam pa nek' gori...

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Nešto si mi sinoć i jutros mnogo izvoljevala, za financije trebamo pouzdanu osobu. Imaš li ti kakve preporuke?:lol::lol::lol:

Pa naravno imala sam 5icu iz matematike, pitaj mog profesora.

Sta se ovde pije...?
Koga ima od gostiju..?
Jel ima nekih zelja ...da udovoljim..yes3

Konačno da se osoblje seti mušterija. Jednu hladnu limunadu.
limun03.jpg

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Ima zelja...muzicka...dajte mi Dzeja-Radjaj sinove i jos litar tekile i ima da me nema...koliko je odma' ja sam na stolu..

Kuku Blekice pa sta ce ti Dzej za radjane sinova ,zovi Zonketa muz ti je on je duzan da ti ih pravi ...sinove ... :???:... mozete i na sto a i pod sto ionako ce svi zevati u Tehnotronika dok dzuska lambadu ...yes3

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832

ma u redu je Andjo kako nije vjeruj nista im nece biti ima da nam budu zahvalne do kraja zivota...bas zato sto je to bilo davne '73...vjeruj mi zajebate su danasnje babe...
kakve li ce tek sutrasnje(mi)da budu...:???:

Tj.budemo...
P.S.cecilija i Cudna jada od mostara grada onda cu sve da polupam pa nek' gori...

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ama od onog Zonkija nista...slab mi je samo se bisce...zabrinula sam se za njega...sam sebe samo pipa:???:
Hvala Dragana jos da malo cugnem i na stolu sam sa sve razbijanjem flasa i casa...do jutra...
ako se ne obalijestim...

opaaaaaaaaaaaaaaaaaa...raaaaaaaaaaadjaj sinovee idi drugomeeeee samo pusti me na miruuuuu....op-op...
udri ...

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ma koga tjeram?:???:
Joj i ti popila tebi se nesto pricinjava...nema tjeranja kod mene...
ja Zonkiju stalno pjevam "Dodji da ti dam da ti dam da ti dam da ti dam da ti dam sve sto znam..."ali ne reaguje co'ek ni na sta...jedino da ga zaskocim ali strah me da ga ne uplasim jos vise...cini mi se da me sa vec boji:roll:
I na kraju sto trazim Dzeja za radjanje sinova...sto se mora nije tesko...:D

Natrag