Serbianforum kafic (samo 18+)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Kanda ovde niko ništa ne radi.
Kad gazde nema miševi kolo vode.

Rekontra da li je ovo telepatija kad isto mislimo u isto vreme?
Ne, samo realno sagledavanje stvari, na osnovu prvih utisaka o raspoloženju večerašnjih gostiju! Ili narodski rečeno: po jutru se dan poznaje... :)

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Kad se gospodin vlasnik vrati pitaću ga da vodim finansije, ovi će sve rastindiliti.

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Leeeeeeeellllllee ..sta ce sve da bude...:evil: moracemo ipak da stavim natpis...zabranjeno ispod 18 ili ce Bata Raka da nam napravi od kafance poljance...:cry:
Aaaaaaaa svidja mi se kako igras Igore...gde da stavimo tu sipku..da te bolje vidimo umnik
I jos jedno pitanje jel ima pipanja...:girl_in_love:
Ili samo gledanje :girl_sigh:

Samo gledanje... ;) a pipanje posle kad budemo sami, ja, ti i nency...

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Ulke je imao najbolju nameru da sagradi romantican kafic ....kad ono ,kafic je doziveo metamorfozu u striptiz bar ...i ajde, kako sad da objasnim mojoj babi da serbian internet kafe nije za nju wacko2

Tehnotronik ,moja bakuta izrazila zelju da ti oriba plocice domestosom . Bas fina zena ova moja baba ,svima hoce da ucini ....:roll:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ulke je imao najbolju nameru da sagradi romantican kafic ....kad ono ,kafic je doziveo metamorfozu u striptiz bar ...i ajde, kako sad da objasnim mojoj babi da serbian internet kafe nije za nju wacko2
Ahahahhahahahaha...pa nemoj da objasnjavas...nece se buniti sigurno...dovescu i ja svoju da joj pravi drustvo da ljudi ne steknu pogresno misljenje samo o tvojoj babi...:blum3:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Samo da znate imamo natpis iznad 18 zato...navali te..mislim na pice i klopu..konobare i konobarice..
Moze klipovi moze striperi...:dance2:
Veceras ce da bude dobra zurka...ako do veceras ne popadamo ...wacko2
Igore moramo da povedemo i BBlondicu..nas tri ...smo tvoje najvece obozavateljke..pocela sam i pesme da ti stavljam..:vorred: strasno...sta napravi sa tom malom slicicom..sta bi bilo da je veca ;)
Sta se ovde pije...?
Koga ima od gostiju..?
Jel ima nekih zelja ...da udovoljim..yes3

Natrag