Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nemam opciju da ti pustim poruku, mozes li mi se javiti u privatnoj poruci?popravljeno, ovaj sto pise bio na moru pa nije ispunio radnu obavezu
Nešto razmišljam (laički) da li je moguće da epg lista ostane gde jeste, a da promeniš ime kanala u Tivimate i uskladiš ime kanala sa imenom u epg?Drugovi jedno glupo pitanje
Imam kupljenu listu i EPG ne pokriva sve.
Postoji li sansa da uzmem ovu vasu listu i editujem je spram naziva kanala kako kod mene stoji (tags) i da je uploadam negdje odakle bi moj TIVIMATE mogao da povuce.
Pumo kanala i grupa sam je licno samo sebi preimenovao tipa HBO 1 HBO 2 HBO3 CINESTAR FANTASY dok je kod vas drugacijeg naziva, pa da sada ne mjenjam sve iznova.
Mogu li ja download xml listu i na nekakav cloud upload odakle bi moj TIVIMATE povukao? Google drive ne moze itd.
Mozda je glupo pitanje al eto da probam xd
EDIT:
Drug mi je dao ideju da ubacim vas epg izvor i kroz tivimate rucno dodjelim svakom kanalu
Pa uradio sam to druze ovako po savjetu. Dodao par EPG i za svaki kanal rucno koji me zanima dodao EPG.Nešto razmišljam (laički) da li je moguće da epg lista ostane gde jeste, a da promeniš ime kanala u Tivimate i uskladiš ime kanala sa imenom u epg?