SerbianForum EPG

Da li koristite SerbianForum EPG?

• Total voters
    251
Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.259
謝謝 :D

BcbJrNB.png

8t4b0o9.png

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Ko bolesan sam bez tih CCTV.....:beee:

[raw]<object width="1" height="1"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/5N3x-TZzrRA?autoplay=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/5N3x-TZzrRA?autoplay=1" type="application/x-shockwave-flash" width="1" height="1" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/raw]

Učlanjen(a)
10.02.2015
Poruka
2
a ima li neko m3u lista da podeli posto nekako ne mi ide da je najdem na ovom forumu??

Učlanjen(a)
07.02.2015
Poruka
3
Procitah i pogubih se na na forumu za sve vezano za xbmc, ovo za gledanje tv-a je fenomenalno i objasnjeno da samo glup ne moze da ne shvati, svaka cast !!!
Moje pitanje je da li ce biti i Sportklub HD kanali ( mislim na 1, 2 3, 4.. ) , a i neki drugi u HD-u?
Hvala puno
pa ima i onih kojima bas ovi komentari nisu skroz jasni...postoji i lepsa rec od glup

Učlanjen(a)
07.02.2015
Poruka
3
pvr.iptvsimple.1.6.1.win32 kado to skinem i hocu da ubacim u xbmc posle mi javlja da trazim dozvolu od autora, sta dalje za to sam i napisa da nas ima kojima bas sve nije jasno.
U navix ex yu tv kanali neradi mi ama bas nijedan

Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.259
pvr.iptvsimple.1.6.1.win32 kado to skinem i hocu da ubacim u xbmc posle mi javlja da trazim dozvolu od autora, sta dalje za to sam i napisa da nas ima kojima bas sve nije jasno.
U navix ex yu tv kanali neradi mi ama bas nijedan
A sto bi skidao, taj addon vec ima u XBMC/KODI samo ga trebas ukljuciti.
P.S. Ovo nije tema za to, takva pitanja ti a i ostali postavljajte ovde Media Centri

Natrag