SerbianForum EPG

Da li koristite SerbianForum EPG?

• Total voters
    251
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poruka
2
ima li gdje programska sema za filmbox hd, filmbox plus? ne treba mi epg nego samo sema, vidio sam neke poljske sajtove ali nije tacna ta sema. hvala

Učlanjen(a)
28.06.2014
Poruka
9
Šta se dešava sa EPG-om, nema ga od sinoć (bar kod mene)?
Izgleda da sam shvatio u čemu je problem... stranica epg.serbianforum.com mi se uopšte ne otvara kad sam na svom kućnom internetu. A kad ukucam tu istu stranicu preko mobilnog interneta radi sve normalno... Da li je imao neko nekad ovakvih problema i kako se ovo rešava? ... inače forum mi katastofalno sporo otvara!
Hvala.

Učlanjen(a)
28.06.2014
Poruka
9
Pa ja znam da stranica radi al kod mene licno nesto ne valja pa zato pitam dal' je neko mozda imao iskustvo sa ovakvim problemom?

Učlanjen(a)
27.10.2014
Poruka
170
Izgleda da sam shvatio u čemu je problem... stranica epg.serbianforum.com mi se uopšte ne otvara kad sam na svom kućnom internetu. A kad ukucam tu istu stranicu preko mobilnog interneta radi sve normalno... Da li je imao neko nekad ovakvih problema i kako se ovo rešava? ... inače forum mi katastofalno sporo otvara!
Hvala.
Pa rekao ti je @Greskac sta je problem, pogresnu adresu upisujes tj. zamjeni .com na kraju adrese u .org

Natrag