Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Izgleda da sam shvatio u čemu je problem... stranica epg.serbianforum.com mi se uopšte ne otvara kad sam na svom kućnom internetu. A kad ukucam tu istu stranicu preko mobilnog interneta radi sve normalno... Da li je imao neko nekad ovakvih problema i kako se ovo rešava? ... inače forum mi katastofalno sporo otvara!Šta se dešava sa EPG-om, nema ga od sinoć (bar kod mene)?
Pa rekao ti je @Greskac sta je problem, pogresnu adresu upisujes tj. zamjeni .com na kraju adrese u .orgIzgleda da sam shvatio u čemu je problem... stranica epg.serbianforum.com mi se uopšte ne otvara kad sam na svom kućnom internetu. A kad ukucam tu istu stranicu preko mobilnog interneta radi sve normalno... Da li je imao neko nekad ovakvih problema i kako se ovo rešava? ... inače forum mi katastofalno sporo otvara!
Hvala.
Ako moze dodaj epg za ove kanale: Trace Sports,Shorts,Cctv4,Nettv,Golica,Veseljak,Fashion
Trace Sports
Shorts
Fashion TV
CCTV4
Net TV
Golica
Veseljak
Hvala i pozdrav za majstora i sretan povratak iz daleke zemljeKod:Trace Sports Shorts Fashion TV CCTV4 Net TV Golica Veseljak