VIP IPTV
- Učlanjen(a)
- 13.05.2012
- Poruka
- 7.955
RTV Zenica,MTV Igman,TV Simic,RTV Banovina,Zdrava TV.....Koji su to kanali?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
RTV Zenica,MTV Igman,TV Simic,RTV Banovina,Zdrava TV.....Koji su to kanali?
RTV Zenica,MTV Igman,TV Simic,RTV Banovina,Zdrava TV.....
Hustler i Hustler HD je tipičan primer
Isti likovi samo radnja filma je malo prosto proširena
Vjeruj evo ja bas pratim dosta Eurosport kanale, jos nijednom nisam vidio da se razlikuje programska sema izmedju npr. srpskih Eurosport 1 i Eurosport 1 HD, British Eurosport 1 i British Eurosport 1 HD i sl.Ne znam sve napamet a mrzi me da proveravam, zasigurno znam za Eurosport naprimer. Imas Eurosport i Eurosport HD, Eurosport 2 i Eurosport 2 HD i nisu isti programi.
Zar je potreban epg za takav kanal a mozda se razlikuje zato sto Hustler 3D HD emituje realniju slikuHustler i Hustler HD je tipičan primer
Isti likovi samo radnja filma je malo prosto proširena
Druze ne znam koje ti eurosport i eurosport hd uporedjujes, ali eurosport sd i hd, sve ove verzije na nasim prostorima daju iste ponude pa je i epg isti.Ne znam sve napamet a mrzi me da proveravam, zasigurno znam za Eurosport naprimer. Imas Eurosport i Eurosport HD, Eurosport 2 i Eurosport 2 HD i nisu isti programi.
Na sajtu TV Profila sam "Persona non grata"Kod:http://m.tvprofil.net/raspored/hustler-hd
Hihihi...bile su slike neke dvojice a to sve valjda zbog drasticnog pada prodaje njihovog epg-a"Welcom to club"
Moja adresa je odavno blokirana,nije valjda da su te stavili na web stranicu .Ne mogu da vidim sajt,a baš bi slatko da se nasmejem