Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa nema EPG za HD kanale, bar ne za sve.
Stavi ovakoAko ima za obicne kanale i ako je isti program za HD kanale onda ima za sve kanale
Ako ima za obicne kanale i ako je isti program za HD kanale onda ima za sve kanale
Probaj ovakosada sam pokusao kada stavim Šport 1 tada radi ali nikako da namestim da radi sa HD, evo primer pa ako neko primeti gde gresim neka kaze
#EXTINF:0 tvg-id="Šport 1", Šport 1 HD
strim
#EXTINF:0 tvg-id="Šport 2", Šport 2 HD
strim...
a za TDI mi prikazuje u XBMC da ima EPG a nema ga na stranici sa tagovim
#EXTINF:-1 tvg-id="Šport_1", Šport 1 HD
#EXTINF:-1 tvg-id="Šport_2", Šport 2 HD
Probaj ovako
mada ti je najbolje da koristis ovaj programcic sto ti je spomenuo @PoverenjeKod:#EXTINF:-1 tvg-id="Šport_1", Šport 1 HD #EXTINF:-1 tvg-id="Šport_2", Šport 2 HD
Ako koristis obican notepad , obavezno snimaj listu sa utf8 encoding, mada bolje koristi notepad++ sa njim nisam imao problemaNe radi ni ovako, mislim da ima neke veze sa Š posto mi svi ostali kanali rade jedino Šport 1 i 2 ne rade, a sada cu da pokusam ovaj programcic od Poverenja
Ako koristis obican notepad , obavezno snimaj listu sa utf8 encoding, mada bolje koristi notepad++ sa njim nisam imao problema
Koji su to kanali?To se podrazumeva, samo sto neki kanali ne daju iste programe za obicne kanale i HD.