Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Izgleda da je do EPG,tj. bilo je promena na sajtu pa sad ne preuzima kako treba. Bice sredjeno a tvg-shift je i dalje +2hmm, ali ja bi ipak zamolio sve koji koriste bein sport kanale da pogledate kako vam stoji EPG? meni se cini da ne radi dobro....ne zezam se, molim vas da malo precekirate jer me vrlo nervira.....nesto nije u redu definitivno.....
A meni i dalje na +2 radi kako treba,al to nije ni bitno jer ne preuzima kako treba tj. fali dosta toga. Uglavnom bice sredjeno,cim se nadje vremenaJa sam sada proverio u Simple plejeru , podesio sam na +1 vremensku razliku da bi mi se poklopio EPG ...
Ja sam sada proverio u Simple plejeru , podesio sam na +1 vremensku razliku da bi mi se poklopio EPG ...
O tome i govorim,tu je problem. Ne preuzima citav epg za neke kanale,verovatno je doslo do promena na sajtu.vidi jos na bein sports 2 i 3 recimo.....ima ogroman razmak izmedju sportova....postavi sliku jos od bein sports 2 sa epg ovde pa ces vidjeti da nije dobro.....
vidi jos na bein sports 2 i 3 recimo.....ima ogroman razmak izmedju sportova....postavi sliku jos od bein sports 2 sa epg ovde pa ces vidjeti da nije dobro.....
I haven't forgotten, today I added that channelI hope you forget not the German EPG for Sport 1 US
Sport1 US DE
[url]http://epg.serbianforum.org/epg.xml.gz[/url]