Član
- Učlanjen(a)
- 12.08.2009
- Poruka
- 52
Поштовани пријатељи, све урадих до корака бр.6 по туторијалу али на списку ПВР клијената једноставно нема ПВР ИПТВ симпл клијента... Мој ОС је Виндоуз 7. Поздрав!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Поштовани пријатељи, све урадих до корака бр.6 по туторијалу али на списку ПВР клијената једноставно нема ПВР ИПТВ симпл клијента... Мој ОС је Виндоуз 7. Поздрав!
Instaliraj XBMC 12.3 "Frodo",u njemu vec ima ubacen PVR IPTV Simple. Samo ga medju disabled Add-ons pronadji i ukljuci. Mada ako si pratio uputstvo od Bokija mislim da ne bi trebao imati problema,jer je sve do detalja objasnjeno,samo je potrebno da sve ispostujes sto je napisao. Bolji tutorial sa slikama sigurno neces naci.Поштовани пријатељи, све урадих до корака бр.6 по туторијалу али на списку ПВР клијената једноставно нема ПВР ИПТВ симпл клијента... Мој ОС је Виндоуз 7. Поздрав!
Instaliraj XBMC 12.3 u njemu vec ima ubacen pvr.iptvsimple samo ga je potrebno ukljuciti System/Add-ons/Disabled Add-ons/PVR clients/PVR IPTV Simple Client/Enable
hvala uspio sam instalirati 1.6 verziju.Pretpostavljam da imaš xbmc frodo 12.3 onda samo pvr iptv simple client ver. 1.6, ako si pokušao da instaliraš v.1.8 on je samo za naprednije, tj. skorije, ako grešim nek me ispravi _NightWolf_
Trenutno ne radijel radi epg ? probao sam u xbmc i simpletv neradi. u simpletv pokupi listu iz xml, ali kad uradim update kanala, na kojem je prije stajao odradjen naziv za epg samo se izbrise :S