Serbian Forum Svaleracija

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ako neko smatra ovde na forumu da je bitno da li mu neko nesto govori iza ledja,ljubomoran je na bilo kakva dopisivanja,da bi doslo dotle da se rasturi brak/veza,onda taj neko nije za forum nego vec odredjenu instituciju...
Zasto bi necija privatnost,cak i na forumu,morala nekome biti javna i na izvol'te?

Morao da sam da te lajkujem da bi smo imali isti broj "hvala"...
Da se zna ko je za insituciju :boast:;)

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Sve je to jedna velika zeje......dnica na forumu ... Ne mislim da bi PP mogao da utice na ikoga, da se eventualno zaljubi, on na jednom kraju sveta - ona na drugom a vole se na PP-u ... Nikad oci jedno drugom nisu videli ... Ipak, ovo nije Face Book, ovo je Serbian Forum ... To sto se pojedinci, pa i ja eto medju njima, zezaju to je vise zbog toga da ne bi prsli samo odgovarajuci na teme ... Uostalom, sve se kaze u logo-u Samo Opusteno .....

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ako neko smatra ovde na forumu da je bitno da li mu neko nesto govori iza ledja,ljubomoran je na bilo kakva dopisivanja,da bi doslo dotle da se rasturi brak/veza,onda taj neko nije za forum nego vec odredjenu instituciju...
Zasto bi necija privatnost,cak i na forumu,morala nekome biti javna i na izvol'te?
potpuno se slazem sa tvojim misljenjem..ali najgore od svega je to kad neko umisli da je sve stvarno kao u RL a ne shvata da je sve sala i zezanje..msm da je takav za poseban tretman cika doce..wacko2

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Mislim da ovde ima i likova sa više naloga koji muvaju sami sebe! wacko2 Ludilo...
Mogu da razumem da se družiš sa nekim na SF! Da li javno ili preko PP nebitno je... Neko ti "leži",a neko ne... Ali,da se zaljubiš (ili nešto tome slično) preko PP - ne verujem da bih ja lično mogao! Znam ljude koji su se tako upoznali,pa tek onda sve ostalo redom...ali,da se zaljubiš kao i nešto tripuješ u glavi,ne spavaš,leptirići,ovo,ono - ne verujem da može preko foruma...

Natrag