Senzorsko aktiviranje slavine

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
SENZORSKO AKTIVIRANJE SLAVINE


Želite li podesiti temperaturu vode, koristiti tekući sapun ili ugasiti dotok vode dovoljno je ruku samo približiti, bez doticanja slavine nečistom rukom.

senzorska_slavina_01.jpg
Novu generaciju slavina ponudila je Miscea inovativnim proizvodom koji će nam uskoro biti u mogućnosti pružiti novi doživljaj funkcionalnosti i dizajna. Najzanimljivije i inovativno kod senzorski pokretane slavine je činjenica da je nije potrebno dodirnuti, već samo ruku približiti gumbu koji pokreće pojedinu funkciju. Aktiviranje bez dodira vrlo je prikladno i higijenski opravdano.
senzorske_slavine_03.jpg
Uz to, Misceina slavina sa senzorskim aktiviranjem ima mogućnost, osim vodom poslužiti vas istodobno i tekućim sapunom, dezinfekcijskim sredstvom ili losionom, bez dodira slavine. Zbog toga će sigurno biti vrlo tražena u hotelskim toaletima, mokrim čvorovima zdravstvenih ustanova (u blizini operacijskih sala), kao i u otmjenijim javnim kupalištima ili u suvremeno opremljenim stanovima.
senzorske_slavine_02.jpg
Ove su slavine i prijatelj okoliša, s obzirom da omogućavaju uštedu i do 70% u potrošnji vode. Upravljačka ploča je izrađena od laserski izrezbarenog stakla s LED diodama koje osvjetljuju odabranu upravljačku opciju i to svaku u drugačijoj boji. Kućište slavine je izrađeno od nehrđajućeg čelika. O cijeni i raspoloživosti još nema informacija.
 
Član
Učlanjen(a)
26.04.2011
Poruka
277
Vec se koriste u javnim objektima samo nesto prostije izvedbe,princip je isti.
Ali u svakom slucaju nek je u ponudi pa ko voli i moze....
A sto se tice cene,pa odmah startuju jeftinije verzije by cina :)
 
Natrag
Top