Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Senzorsko aktiviranje slavine

  • Začetnik teme crysis
  • Datum pokretanja
crysis

crysis

#1
SENZORSKO AKTIVIRANJE SLAVINE


Želite li podesiti temperaturu vode, koristiti tekući sapun ili ugasiti dotok vode dovoljno je ruku samo približiti, bez doticanja slavine nečistom rukom.

senzorska_slavina_01.jpg
Novu generaciju slavina ponudila je Miscea inovativnim proizvodom koji će nam uskoro biti u mogućnosti pružiti novi doživljaj funkcionalnosti i dizajna. Najzanimljivije i inovativno kod senzorski pokretane slavine je činjenica da je nije potrebno dodirnuti, već samo ruku približiti gumbu koji pokreće pojedinu funkciju. Aktiviranje bez dodira vrlo je prikladno i higijenski opravdano.
senzorske_slavine_03.jpg
Uz to, Misceina slavina sa senzorskim aktiviranjem ima mogućnost, osim vodom poslužiti vas istodobno i tekućim sapunom, dezinfekcijskim sredstvom ili losionom, bez dodira slavine. Zbog toga će sigurno biti vrlo tražena u hotelskim toaletima, mokrim čvorovima zdravstvenih ustanova (u blizini operacijskih sala), kao i u otmjenijim javnim kupalištima ili u suvremeno opremljenim stanovima.
senzorske_slavine_02.jpg
Ove su slavine i prijatelj okoliša, s obzirom da omogućavaju uštedu i do 70% u potrošnji vode. Upravljačka ploča je izrađena od laserski izrezbarenog stakla s LED diodama koje osvjetljuju odabranu upravljačku opciju i to svaku u drugačijoj boji. Kućište slavine je izrađeno od nehrđajućeg čelika. O cijeni i raspoloživosti još nema informacija.
 
N

neda ukraden

Član
#3
Vec se koriste u javnim objektima samo nesto prostije izvedbe,princip je isti.
Ali u svakom slucaju nek je u ponudi pa ko voli i moze....
A sto se tice cene,pa odmah startuju jeftinije verzije by cina :)
 

Top