Seksualna zlostavljanja u vjerskim i drugim zajednicama

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Da je tebi istinski stalo do dece ti bi ovo sto radis ovde radio u svojoj crkvi.

Ali tebi do dece nije stalo, vec iskljucivo da oblatis Adventiste.

Jel tako?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ne blatim ja adventiste, nego adventisti zlostavljaju i svojim "bolnicama" ubijaju djecu.

P.S. A jeste junačine. Našli ste ubijati najnemoćnija i najnevinija stvorenja - nerođenu djecu. Sram vas bilo.

Ne ubijaju Adventisti nikoga, vec vrse legalan abortus dozvoljen zakonom ako zena to zatrazi.

Mada je pitanje da li je to istina, jer sve si do sada lagao pa ne cudi da je i ovo laz, jer ja tako nesto ne poznajem.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne ubijaju Adventisti nikoga, vec vrse legalan abortus dozvoljen zakonom ako zena to zatrazi.

Dakle, ubijaju djecu. Izvršiti abortus znači ubiti nezaštićeno i nevino dijete.

Mada je pitanje da li je to istina, jer sve si do sada lagao pa ne cudi da je i ovo laz, jer ja tako nesto ne poznajem.

Nisam ja to izmislio, to su iznijeli sami tvoji adventisti. Evo ti pa poslušaj još dva-tri puta.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Nije tema što si ti napisao, nego kako adventisti zlostavljaju i ubijaju djecu.

Upravo tako. No postavlja se pitanje kako je došlo do toga da neko ko se toliko nameće svojom "moralnošću" i "pravednošću" bude u toj meri okrenut svetovnom, da je u branjenu te svoje "odluke" spreman da koristi i Sveto Pismo, upravo ono u koje se kune da mu je "jedini autoritet"?

Dakle, nešto je tu u dubokoj kontradikciji.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Prvi put u pet godina, koliko sam na ovom forumu, prijavio sam jedan post. Naime, prijavio sam ovaj post zbog gnjusnih laži.

P.S. Vidjet ćemo ...

Prijavio sam ga i ja.

Ps.NJegov omiljeni lik, se nije zvao jošua, nego Hoshea, i nije bio takav kakvim ga on vidi, ali povez za ne gledanje slonića mu je zamračio um....

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ne samo da više zlostavljaju, nego je to njihov rod uvek bio.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ti stvarnoslap nista neznas o abortusu, fazama razvitka ploda, itd.
Kada to naucis onda sagledaj sta je ubistvo a sta ne.

Osudjujes nas Adventiste za vrsenje abortusa, a ne osudjujes greh kao pojavu, prostituciju i promiskuitet, bludnicenje i rukobludnicenje, namerno prosipanje semena.. itd..

Ti ne samo da si licemer, vec i onaj koji svesno podrzavas greh jer ga ne osudjujes, a nas osudjujes za neke navodne grehe ubistva.

Natrag